SLIK HAR VI PYNTET TIL PÅSKE

FOR EN DAG!

Like etter at vi hadde spist frokost sto plutselig guttenes ollemamma på terrassen – min mormor altså. Med seg hadde hun disse fine påskehønene og -hanen på bildene over her. Herlighet så gøyale! Jeg elsker virkelig påskepynt med affeksjonsverdi. Flinke mormor som er en levende strikkemaskin.

Hun hadde også med seg påskegaver til guttene, og Dennis som har syklet mer enn han har gått helt siden han fikk sin egen trehjulssykkel til jul – har vært i hundre i hele dag! I påskegaven hans befant det seg nemlig en tohjulssykkel med støttehjul!

Gutten satt utålmodig ved siden av sykkelen som lå umontert og innpakket mens han maste på pappaen sin som fremdeles spiste frokost. I det den siste skjeen med frokostblanding forlot skålen jublet treåringen – og pappaen begynte monteringsarbeidet. Det var gjort på et blunk, og Dennis som aldri før har syklet på tohjulssykkel lærte teknikken overraskende fort! Han syklet rundt og rundt inne i stuen helt til han skulle legge seg for å hvile i 11 tiden.

To timer senere kom han løpende i full fart ut fra rommet sitt. På med hjelm, sko og jakke. Han og pappaen prøvde sykkelen ute på gårdsplassen i mens jeg endelig kunne ta en etterlengtet påskevask. Det var Oliver sin tur til å sove, og den neste timen jobbet jeg effektivt med å få på plass den siste påskepynten, rydde og vaske over gulvene. Jeg fikk til og med satt på en maskin med klær før minsten våknet!

Skikkelig deilig.

En kommentar om “SLIK HAR VI PYNTET TIL PÅSKE”

  1. Blir så glad når eg er innom her. Elsker interiør- stilen din og henter masse inspirasjon til mitt eget hjem herfra. Ønsker deg og familien din ein god påske <3

Legg igjen en kommentar