SLIK HAR DET BLITT I HAGEN: FØR OG ETTER

Hagearbeid altså, det blir bare kjekkere og kjekkere for hvert år som går, og jeg er i ferd med å få skikkelig grønne fingre! Nå kommer det seg stadig, og jeg har så mange planer og prosjekter å gjennomføre der ute. Dette er skikkelig spennende, og jeg koser meg hver eneste dag ute i min koselige hage.

Vi har en fjellskråning i ene enden av tomten vår hvor det var et fint oppsatt blomsterbedd – mer nøyaktig steinbedd – da vi overtok huset. De to første årene gjorde vi ingenting der. Vår nummer tre, altså i fjor forsøkte jeg å grave det opp. Men høygravid og full av vondter kom jeg ikke så langt før jeg måtte kaste inn håndkle. I år derimot – fikk vi gravd det ordentlig opp! Vi har også strammet det inn litt ettersom alt hadde vokst og rast langt utover plenen. Nå er steiner på plass, jorden er veltet om og renset for ugress og stein. Det eneste som mangler er planter – masse, masse planter!

Jeg har kjøpt noen få selv, men jeg har fått mange avleggere av mamma, samt blomkarsefrø som jeg har sådd i beddet over her. Nå gleder jeg meg skikkelig til å fylle det med enda flere planter, gjerne stauder – og så er det bare å vente på at de vokser seg store og fine!

Dette ble en liten «in the prosess» oppdatering, men jeg lover å vise dere igjen nærmere sommeren når det spirer, gror og blomstrer i denne lille kroken av hagen! SOM jeg gleder meg! Og bare slik at dere skal skjønne hvor mye jobb og hvor mange timer, dager og uker med arbeid det faktisk ligger bak dette hageprosjektet; her ser dere hvordan beddet så ut i fjor vår.

Med andre ord så det også slik ut for en måneds tid siden når vi først startet.

♥︎

En kommentar om “SLIK HAR DET BLITT I HAGEN: FØR OG ETTER”

  1. Hage e undervurdert, mye arbeid men det blir veldig fint 😍 Dokke e flinke👏🏽

Legg igjen en kommentar