SKAL JEG SENDE DENNIS I BARNEHAGEN ELLER IKKE?

Tenk at sommeren har kommet allerede! I alle fall en forsmak på sommeren – eller muligens bare våren. Fint er det i alle fall, og vi nyter disse deilige dagene vi har sammen ute i varmen bare oss fire. I går spiste vi frokosten på terrassen og det var skikkelig deilig! Guttene syntes det var kjempe stas å spise ute – rett på teppet. 😍

Jeg prøver å gjøre det beste ut av den siste tiden i full lockdown, og synes i grunn det er litt synd at Dennis snart skal prøve seg litt i barnehagen igjen. Hadde det vært opp til meg kunne jeg lett hatt han hjemme helt til høsten, eller alt dette har roet seg, og jeg vurderte lenge om jeg faktisk skulle gjøre det. Men så kom jeg frem til at det beste for Dennis er å få litt flere rutiner i hverdagen igjen. Møte vennene sine i barnehagen og se litt andre ansikter enn bare mamma, pappa og lillebror sine. Det vil være godt for han å kunne blomstre og utvikle seg videre med sine jevngamle lekekamerater uten mamma og pappa til stede.

Men skal jeg være ærlig synes jeg det er fryktelig ubehagelig! Med tanke på alt vi var i gjennom med Oliver synes jeg det er veldig skummelt å «utsette» Dennis for det samme. Jeg er livredd for at han også skal bli smittet. For selv om jeg vet at barnehagen gjør alt de kan for å følge myndighetenes råd, og gjør en skikkelig god jobb mtp smittevern er det ingen tvil om at det blir snørr, tårer og klemmer på kryss og tvers i en barnehage. Sett i forhold til om vi holder han hjemme med bare oss fire.

Spørsmålet er bare hva som egentlig er det beste for Dennis. Og nå har jeg kommet frem til at det blir å levere han i barnehagen til alle vennene hans – til dyrene han har pratet så mye om etter at barnehagen stengte, og alle de trygge voksne som har trøstet, lekt og fulgt han siden han bare var ett år.

Jeg krysser bare alt jeg har for at jeg ikke kommer til å angre på den beslutningen ♥︎

Han har sin første dag på onsdag, og i morgen skal vi derfor bruke hele dagen ute i hagen. Leke masse og kose oss skikkelig – slik vi har gjort hele helgen. FAMILIETID altså – ingenting kan måle seg med det.

2 kommentarer om “SKAL JEG SENDE DENNIS I BARNEHAGEN ELLER IKKE?”

  1. Hei. Jeg forstår ikke helt begrunnelsen din her. Ikke noe dømmende, men hvis lillebror har påvist covid 19, så har vel Dennis hatt det, og også dere? Har legene sagt noe annet?

    Mvh Mari

  2. Mari: Ja, det er antatt at han har hatt det, men vi andre har ikke blitt testet, så det er umulig å vite. Men nå er det også slik at forskning viser at svært få av de som blir smittet har antistoffer senere – med andre ord kan man mest sannsynlig bli smittet flere ganger 😥

Legg igjen en kommentar