MIN NYE, SUNNE FAVORITTLUNSJ!

I dag fikk jeg meg en ny favorittlunsj, uten tvil! Jeg har tenkt på å prøve denne kombinasjonen lenge, men aldri komt så langt at det faktisk er blitt gjort. Ikke før i dag! Men tro meg – det er langt i fra siste gang jeg har most avokado på knekkebrødet mitt. Yummi!

Du trenger:
2 stk brisk knekkebrød
1/2 stk avokado
en liten svett sitronsaft
ørlite salt og litt mer pepper

Start med å mose avokadoen med en gaffel. Bland inn litt sitronsaft og fordel det så på knekkebrødene. Du kan med fordel bruke en hel avokado også, det tror jeg at jeg gjør i morgen! Dryss over ørlite salt og masse pepper. Ååå, det var bare en helt fantastisk kombinasjon. Ikke minst holdt det meg mett lenge. Med en hel avokado på knekkebrødene tipper jeg måltidet metter enda lenger!

Super enkelt og veldig godt! For ikke å glemme – sunt.

Legg igjen en kommentar