Mamma og guttene ute på nye eventyr!

I går våknet guttene ekstremt tidlig – tallene som lyste mot meg i det jeg strakk venstre håndledd opp foran ansiktet var ikke mer enn 04:36. Snille samboeren min tilbydde seg å stå opp sammen med dem, og lot meg sove i nesten fire timer til. Helt til klokken åtte, tenk der. Luksus for en småbarnsmamma. Tjenesten gjengjeldte jeg med å pakke vognen og ta dem med meg på en tur så kunne pappaen ta seg en liten hvil på formiddagen.

Vi gikk en helt ny rute, og i stedet for å gå mot skog og turløyper som vi pleier gikk vi heller langs veien og gjennom byggefelt. Dennis syntes det var kjempe spennende, og vi oppdaget mye gøy på veien. Blant annet lærte han seg hva ei blokk er, vi så vårens første sommerfugl, en spennende kostebil! Mange syklister som sykler super fort. Det kom også en mann gående mot oss med ei sort jakke knyttet rundt livet. Den flagret ut bak han når han gikk, og Dennis var overbevist om at det var supermann med kappen sin!

Vi var innom flere lekeplasser på veien, den ene i bedre stand enn den andre. Når vi kom til den fineste av dem alle bestemte vi oss for å parkere vognen og ringte pappaen. Han kom kjørende med bil og med seg hadde han nistepakke og drikke til alle. Vi lekte en stund på lekeplassen alle sammen før vi kjørte hjemover og nøt resten av dagen i hagen!

En veldig, veldig fin tirsdag! SOM vi nyter det deilige været om dagen!

Legg igjen en kommentar