HELT FERSKT EGG FRA ANDEN I BARNEHAGEN TIL MIDDAG I DAG!

Jeg er så glad i barnehagen vår – gårdsbarnehagen med massevis av dyr. Det gir Dennis så mye glede og han lærer å ta vare på dyr helt fra starten. Ansvar og kjærlighet. Nå som de er delt i mindre grupper for å følge smittevernstiltakene er hverdagen i barnehagen litt annerledes enn før, men jeg er så stolt og imponert over hvor godt de får det til å gå rundt likevel.

I dag var det gruppen til Dennis sin tur til å ta dyrestellet – de fylte vann i badekaret så endene fikk bade, gav hønene mat, og så etter egg! 5 stykk fant de i dag – to andeegg og tre hønseegg. Heldige Dennis fikk med seg ett andeegg hjem, og det var stor stas! Han holdt det på fanget sitt hele bilturen hjem, og slapp det ikke med blikket. Da vi kom inn dørene her hjemme løp han stolt bort til pappaen sin for å vise hva han hadde funnet i barnehagen i dag, og som fikk bli med han hjem – og fortsatte så på kjøkkenet hvor vi planla hvordan vi skulle tilberede det.

Valget falt til slutt på å bake det! Dennis hjalp gledelig til med middagen, og vi bakte også noen hønseegg fra butikken som de andre guttene skulle få. Andeegget derimot – det var bare Dennis sitt. Helt ferskt, fra anden i barnehagen, til middagsbordet noen timer senere.

VELDIG FORNØYD!


Bakt egg smaker skikkelig godt i følge guttene i hus – selv liker jeg dessverre ikke egg. Deler oppskriften med dere en av de kommende dagene!

Legg igjen en kommentar