GOD PÅSKE FRA ALLE OSS!

Nå er begge barna i seng etter en fantastisk fin påskeaften – til tross for omstendighetene. Vi har kost oss så mye, både inne og ute. Med rollespill, lek, felles matlaging og til slutt en fantastisk feiring med pinnekjøtt på bordet. Jeg har også tatt påskevasken og ryddet hele etasjen – da fant jeg nettbrettet vårt som jeg egentlig trodde hadde tatt kveld. Prøvde likevel å koble det til laderen, og etter litt trykking, oppdatering og frem og tilbake fikk vi det jammen til å fungere! Det er nå gjort barnevennlig, og vi har lastet ned en hel del ulike pedagogiske spill. Dennis fikk prøve det for litt i ettermiddag, og imponerte både Christopher og meg! For en smarting vi har i hus. Han lærte skikkelig fort, og klarte også alle oppgavene beregnet på barn helt opp til 5 års alderen.

Disse bildene tok jeg for et par dager siden, og selv om lille Oliver nettopp hadde våknet, og dermed ikke var helt med på moroa til storebror synes jeg bildene ble så fine. Helt klart potensiale til neste års julegavekalender! Jeg har tatt masse fine bilder fra dagen i dag, men de skal jeg kose meg med å laste opp, sortere og redigere senere i kveld. Deler dem sikkert i morgen! Men nå venter det en liten date. Christopher og jeg skal snurre en film på tv og kose oss med hvert vårt påskegodt – mitt uten sukker, hans med.

GOD PÅSKE!

En kommentar om “GOD PÅSKE FRA ALLE OSS!”

Legg igjen en kommentar