FROKOST PÅ EN LANGFREDAG

Før jeg går i gang med å fortelle noe som helst er jeg nødt til å kommentere rotet på kjøkkenet. HAH! Den stabelen med tomme pappesker – for ikke å snakke om all innpakningen til pålegget som står langs hele benken. At jeg ikke tenkte på det før jeg dro opp kamera. Men, putt putt, ingen har vel noengang dødd av å se litt rot. Bak fasaden, kalles det vel i sosiale medier?

♥︎ ♥︎ ♥︎

Vi startet denne lange fredagen med tidenes koseligste påskefrokost – mer nøyaktig frokost for Christopher og meg, men lunsj for guttene. De spiser alltid frokosten sin like etter at de står opp, og så gjør vi heller litt mer utav lunsjen som vi alle spiser sammen noen timer senere.

Jeg brukte lang tid på å gjøre litt ekstra ettersom det tross alt er påske, og det ble tatt veldig godt i mot av alle guttene. Vi nøt maten lenge og lot skravla gå fra det ene samtaleemnet til det andre.

Håper bildene fra frokostbordet vårt kan være til inspirasjon om du står fast på hvordan du skal dekke ditt eget i morgen – på selveste påskeaften!

Legg igjen en kommentar