FAMILIEFROKOST – våre favoritter

Frokostmåltidet har blitt et høydepunkt nå i disse dager. Pappaen er permittert og barnehagen er stengt, plutselig har vi all verdens tid hver eneste morgen. Noen ganger dekker vi bordet fullt med alt mulig så forsyner vi oss med det vi vil selv, mens andre dager lager jeg klar maten til alle. Som i dag! Da fikk all sin egen frokostfavoritt, og stemningen rundt bordet var like god som alltid.

Lillebror har såvidt begynt å spise litt igjen, og en halv porsjon babygrøt er akkurat passe for han nå. Det holder han mett halve dagen nå som han omtrent har fastet i ei uke, så vi får øke gradvis for å vende han til litt mer mat i magen igjen. Til vanlig hadde han også fått jordbær, men nå har han er ganske kraftig utslett over hele kroppen som er ute av kontroll. Da kuttes jordbær og andre matvarer, som ofte kan forverre utslett, helt ut.

VÅRE FAVORITTER

HAVREGRØT med blåbær og jordbær til storebror.

HONNY PUFFS med melk til pappa.

BRISK KNEKKEBRØD med majones og skinke til mamma.

BABYGRØT med litt blåbær til lillebror.

Hvilken av våre frokostfavoritter kunne du tenkt deg?

3 kommentarer om “FAMILIEFROKOST – våre favoritter”

  1. Kunne tenkt meg storebror sin frokost.🙂🙂 Kjempe godt med havregrøt.😊

  2. Hvordan har det gått med Oliver og BLW? Kanskje du kunne skrevet et innlegg om det? ☺️

Legg igjen en kommentar