EN DEILIG TORSDAG PÅ TUR!

For en fantastisk fin dag vi har hatt i dag, og de neste dagene kommer bare været til å bli bedre og bedre i følge Yr. Krysser fingrene for at det stemmer, og at solen stråler hele neste uke – med temperaturer så høyt som 15 grader. Nesten vindstille! Dette lukter hagearbeid, og kanskje til og med litt farge i ansiktet. Vi smurte oss alle med solkrem i dag også, for selv om det ikke er veldig varmt ute skinte solen nesten hele dagen.

Vi pakket bagen under vogna med nistepakke og drikke. Oppskårne brødbiter til fuglene hadde vi også med oss. Et lite tips om dere har små barn som liker å mate ender er å skjære skalkene fra brødet opp i terninger og ha oppi en pose i fryseren. Det samme gjør vi om vi mot slutten av brødet merker at det har blitt for tørt. I stedet for å kaste skjærer vi i terninger og har i fryseboksen. Etter en stund har det plutselig blitt en del som kan gis til endene neste gang vi går tur!

Vi var ute i mange timer, og Dennis syklet nesten hele turen! Tenk det, å sykle hele 2,5 kilometer alene på sin aller første sykkeltur. Riktignok med en god del pauser og stopp underveis, men det skulle bare mangle.

I tillegg til å mate endene – eller måkene som det i grunn var mest av i dag – var vi også innom to lekeplasser. Den første rett i nærheten av huset vårt. Der har vi vært mange ganger før, og var så heldig å ha den helt for oss selv i dag. I hjørnet er det bygget en deilig sitteplass med border, benker og små vegger som skjermer for vinden. Perfekt i dag som det faktisk blåste en del. Lille Oliver sov seg igjennom hele måltidet og halv turen vår, varm og god nede i vognposen sin.

Litt leking ble det selvsagt også tid til før vi tok turen videre! Oliver våknet etter en stund, så på neste lekeplass var det hans tur til å spise i mens Dennis øvde på å bremse og svinge på en stor parkeringsplass like ved. Det var en del flere barn på denne lekeplassen, så da ble det bare et raskt stopp for å hvile bena og spise litt før vi syklet hjemover.

Håper dere alle har hatt en like fin torsdag som oss! I morgen står det hagearbeid og grilling på planen vår!

Legg igjen en kommentar