VÅR SISTE DAG I ISOLASJON

Vi har såvidt begynt å gjøre det vårklart i hagen i løpet av de siste dagene, men med to barn hjemme blir det mye lek inni mellom jobbingen. Det er derfor enda mye som gjenstår, men om vi tar litt og litt, dag for dag, vil det plutselig se skikkelig fresht og fint ut her hjemme.

I går fikk vi spylt terrassen, vasket bilen og alle husets vinduer utenfra. Dennis og jeg plukket også plenen og gårdsplassen fri for kongler! Vi har veldig lyst til å lage noe gøy med dem ettersom det ble en god del. Noen forslag?

Plantekassen på terrassen her er et av de neste prosjektene mine! Gleder meg veldig til jeg kan plante sesongens planter. Det må bli noe gøy og godt, men vet ikke helt hva enda. Muligens noen urter sammen med litt bær..?

Det meste av tiden utendørs nå om dagen går likevel til å sykle! Dennis elsker det, og vil gjerne sykle fra tidlig morgen til sent på kveld om han hadde kunnet. Han har stålkontroll på å trø og svinge, men trenger enda litt hjelp til å bremse og komme seg opp om bakken heller litt.

En veldig fin dag som fikk oss til å glemme unntakstilstanden og krisen hele verden befinner seg i akkurat nå i et lite øyeblikk. Det er også veldig befriende å se hvor lykkelig uvitende og bekymringsløse barna er angående det som skjer – heldigvis er de for små til å forså noe særlig.

En kommentar om “VÅR SISTE DAG I ISOLASJON”

  1. Hei, håper det går bra med lille Oliver. Kom tilfeldigvis innom bloggen din og det var ganske sprøtt å lese for jeg har to sønner som heter Dennis og Oliver. Dennis er født i 2016 og oliver i juni 2019. Veldig likt med andre ord. Fortsatt god påske🥰

Legg igjen en kommentar