DIY – NYTT INTERIØR PÅ BARE EN TIME

Her en kveld fikk jeg endelig fingeren ut med et prosjekt jeg har planlagt lenge! Jeg kjøpte vel sprayen for flere måneder siden – biltema sin hobbylack i farge matt svart. Den er best i følge erfarne hobbylakkere på diverse interiørsider.

Som dere sikkert vet har jeg nylig vært igjennom en stilendring her hjemme, og før det hadde jeg ingen stil. Kun en god blanding av alt det jeg syntes var fint. Det førte til at jeg nå sitter med en del pynteting, vaser og brett som jeg i utgangspunktet elsker, men samtidig synes jeg ikke de passer inn her hjemme lenger – kun på grunn av fargen. Valget falt derfor på å prøve og lakke dem – OG JEG ER SÅ FORNØYD!

Dette var utgangspunktet mitt med de tingene jeg ønsket å prøve på i første omgang.

Jeg tok med meg alt ut på en papp-plate, og fulgte så bruksanvisningen på flasken. Spraye på mange tynne lag, og la tørke i 2-3 minutter mellom lagene. Under her ser dere resultatet etter første lag.

Andre lag.

Tredje lag.

Fjerde lag. Nå var jeg egentlig fornøyd. Alt så jevnt og fint ut, men for å være på den sikre siden sprayet jeg på ett eller to lag til. Deretter fikk jeg hjelp av Christopher til å være platen inn i stuen, hvor den fikk stå å tørke til dagen etter.

Slik ble det helt ferdige resultatet! Jeg er strålende fornøyd, og elsker alt det nye interiøret mitt – som kun kostet 59 kroner, litt tålmodighet og omtrent en times arbeid.

HIPP HURRA!

Legg igjen en kommentar