VI FEIRET VAFFELDAGEN I BAGASJEROMMET!

Man er nødt til å ha det gøy inni mellom når det meste rundt er tungt og trist, som i disse dager. Derfor er det ikke få påfunn vi finner på! I dag for eksempel, er det den offisielle vaffeldagen, og jeg var så heldig som fikk telefon fra mormor tidligere i dag. Hun fortalte at hun stekte vafler til oss, og at de kunne overleveres utenfor døren! Vi var allerede ute og kjørte en tur, men satte raskt kursen hjemover for å fylle bagasjerommet med dyner, puter og sakkosekker.

Da vaflene var i bilen fortsatte vi mot en av byens badestrender, Kvalsvik! Der rygget vi helt ned til havet, parkerte og flyttet oss bak til bagasjerommet. Vi satt på rekke, med puter i ryggen og dyne på fanget. Bagasjeluken sto åpen, og vi nøt de nystekte vaflene til en fantastisk utsikt.

Etter en liten stund begynte det å regne litt, men ettersom vi var på piknik i bagasjerommet var det bare å lukke ned luken, så var vi fullstendig skjermet for været utenfor. Uten at det gikk utover utsikten! Dennis syntes nemlig det var skikkelig stas at vi kunne spise vafler samtidig som vi så på ELIAS BÅTEN. I virkeligheten!

EN KJEMPEFIN VAFFELDAG!

En kommentar om “VI FEIRET VAFFELDAGEN I BAGASJEROMMET!”

  1. Kan jeg spørre om hvor dere tenker at han kan ha blitt smittet og når? Dere sier at dere hele tiden har vært så forsiktig. Når begynte dere å ta forhåndsregler? Kan det være en falsk positiv? Er du og de andre i familien testet? Beklager alle spørsmålene. Er selv småbarnsmamma og vi tar alt av forhåndsregler.

Legg igjen en kommentar