SLIK UNNGÅR VI AT DAGENE GÅR FOR SAKTE!

Vi lærer og øver på nye ting hver eneste dag her hjemme!

Oliver reiser seg opp inntil alt mulig, står i sengen sin, faller, og øver seg på å gå etter gåvognen sin. Mye knall og fall, men likevel reiser han seg opp som den største selvfølge og med godt mot bare sekunder etter. I går føyset han også for første gang, noe som var skikkelig morsomt.

Dennis øver seg også på nye ting, blant annet sykler han mye på balansesykkelen sin. Frem og tilbake til postkassestativet for å hente posten hver eneste dag, i tillegg til rundt på gårdsplassen. Sykkelen var til og med med opp på terrassen da vi grillet her en dagen.

For at dagene ikke skal bli så lange er vi også mye ute i hagen og leker. Det er nå vi er skikkelig takknemlige for at vi har en så stor hage med mye gøy å finne på for ungene. Målet vårt for ukene fremover er å gjøre hagen klar for våren og sommeren i mens ungene leker. Vi må blant annet få luket en god del, men har også en del opprydning og bygging å gjøre. Planting hadde også vært gøy å få til for å få inn litt fager!

Fortell meg gjerne hva dere bruker dagene til!

Legg igjen en kommentar