LILLE OLIVER HAR BLITT SMITTET 😭

Like etter at vi kom hjem fra vaffeldatén vÄr i gÄr, fikk lille Oliver plutselig feber. Den skjÞt raskt i vÊret, og stoppet ikke fÞr vi gav han paracet i det temperaturmÄleren viste 40 grader. Han ynket og klaget seg veldig, bÄde i vÄken og sovende tilstand. Natten ble lang, selv om han sov store deler av den. Lille skatten lagde klagende lyder i sÞvne i timevis, og feberen hans steg raskt i vÊret igjen bare et par timer etter at han hadde fÄtt stikkpille. Skikkelig vanskelig og sÄrt Ä se han ha det sÄ vondt, uten Ä kunne gjÞre noe med det. Det stakk ogsÄ ekstra i mammahjertet ettersom dette er fÞrste gang han er skikkelig syk i lÞpet av sitt 9 mÄneder gamle liv.

I lÞpet av dagen i dag har allmenntilstanden bare blitt verre, og vi besluttet derfor Ä kontakte vÄrt lokale legekontor. Der fikk vi beskjed om at det var stor mangel pÄ leger, og at vÄr fastlege var i karantene. Dagens teknologi gjorde det likevel mulig for oss Ä kommunisere med han, via hver vÄr laptop i hver vÄr stue. Han besluttet raskt Ä henvise han videre til infeksjonslegevakten hvor vi var nÄ i ettermiddag.

Vi ble bedt om Ä kjÞre pÄ baksiden av bygget hvor det var slÄtt opp et telt, og ikke komme ut av bilen. Der satt Oliver og jeg og ventet til det kom en heldekket lege ut av en container. Han gikk mot bilen vÄr, og viste tegn til at vi kunne fÞlge han inn i containeren. Det hele var skikkelig surrealistisk og skremmende. Legen var veldig hÞy, og dekket av fullt verneutstyr! I ansiktet var det kun Þynene hans som var synlige bak et plastdeksel. Oliver syntes ogsÄ opplevelsen var skummel, og begynte Ä grÄte ved synet av legen.

Inne i containeren sto det kun ei sykeseng, noen stoler og et bord fullt av forskjellig medisinsk utstyr. Der inne ble det tatt crp av Oliver, legen lyttet pÄ lungene hans, mÄlte temperaturen og gjorde en hel del tester fÞr han konkluderte med at Oliver hadde en virusinfeksjon, og at alt tydet pÄ at han er blitt smittet av covid-19.

Ettersom testkriteriene er blitt sÄ strenge kunne han ikke teste Oliver for viruset fÞr han eventuelt fÄr pusteproblemer eller blir alvorlig syk, men han var altsÄ ganske sikker pÄ at det var koronaviruset som herjet i kroppen hans. Vi fikk god informasjon om hva vi skal se etter de kommende dagene, og sÄ skal vi tilbake igjen pÄ lÞrdag for at de skal fÞlge ekstra godt med pÄ han

Ettersom han er sĂ„ liten, og ikke kan gi beskjed selv om han plutselig blir verre fĂžlges han heldigvis godt opp. Men fader, sĂ„ skummelt det er Ă„ vĂŠre hjemme alene med han og bare «vente» pĂ„ at han skal fĂ„ problemer med Ă„ puste. Jeg krysser alt jeg har for at det ikke kommer til Ă„ skje, og hĂ„per pĂ„ det beste, men det er skikkelig skremmende Ă„ samtidig forberede seg pĂ„ det verste.

Forutenom feberen og den dĂ„rlige allmenntilstanden har han forĂžvrig ikke andre symptomer pĂ„ luftveisinfeksjon (enda). Eneste var tidligere i dag da det plutselig «veltet ut» masse slim fra munnen hans etterfulgt av brekninger, en del morsmelk i retur og til slutt magesyre.

Vakre, lille skatt! MĂ„tte du snart bli frisk som en fisk igjen! Det er sĂ„ uvandt at du er sĂ„ stille, deler sĂ„ fĂ„ smil og ikke gjĂžr annet enn Ă„ ligge pĂ„ fanget mitt ♄

16 kommentarer om “LILLE OLIVER HAR BLITT SMITTET 😭”

  1. Uff stakkars liten. Masse god bedring. Hva skal dere se etter de kommende dagen?

  2. Lille skatt!<3 Masse god bedring, mÄtte han komme seg raskt! MÄ vÊre helt forferdelig for dere Ä gÄ og vente. Sender styrkeklemmer.

  3. Kjente hjertet mitt knuste litt nĂ„ nĂ„r jeg leste dette….
    Masse god bedring og hÄper han blir helt frisk snart
    Hilsen mamma til en 1 Ă„ring ❀

  4. Sikker pÄ at ikke poden har fÄtt svineinfluensaen? Leste at du hadde det for et par uker siden og kan nok stemme m tidspunktet fra da du var syk til nÄ. Det du beskriver md slim pÄ Oliver stemmer ogsÄ m det du skrev om din ehen slim produksjon.
    Uansett covid eller svin. God bedring!!

  5. Utrolig Trist for lillemann 😱om det er coronna eller om det er influensa er ikke godt Ă„ si, siden han ikke er testet. Ville uansett ikke brettet det ut i en blogg. Man har jo heller ikke lov Ă„ legge ut bilder av barna sine pĂ„ nett slik
    SÄ noe tydeligvis ingen her tÞr si hÞyt. er det seriÞst sÄ vannskelig Ä fÞlge restriksjonene til fhi og regjeringen. Folk skal holde seg mest mulig hjemme alene ikke fly pÄ besÞk osv.
    Neida, la oss dra pÄ vaffeldate med babyen. Og sikkert andre dater ogsÄ
    Blir matt jeg.
    Med en liten baby bÞr man seriÞst tenke litt lenger en nesetippen. HÄper det at din egoisme ikke gir gutten senskader. Ingen vet nemlig hvordan viruset fungerer ennÄ.

  6. Veronica – de dro jo ikke til noen pĂ„ vaffeldate? Om du leste innlegget hun skrev da, satt familien i bilen (samme gjeng som de bor med altsĂ„).

    Synes virkelig du kan spre dritten din en annen plass, tenk heller pÄ de som nÄ gÄr og er livredd for ungen sin. Skjerpings.

  7. HÄper virkelig det gÄr bra med dere alle. Ikke sÄ enkelt Ä vite hva jeg skal si i en slik situasjon bortsett fra at dere fÄr passe godt pÄ og stÞtte hverandre. Og jeg har ikke hÞrt annet enn at det gÄr meget bra med smÄ barn og corona. Stay strong,stay safe,stay indoor.

  8. Jeg kan ikke fatte og begripe at noen kan komme med sÄnne uttalelser og kommentarer i en sÄnn situasjon. Ut i fra det jeg har lest og sett, har dere fulgt fhi sine anbefalinger til punkt og prikke.
    Du er sĂ„ flink i denne triste hverdagen og jeg blir nesten litt irritert over hvor fint og koselig dere fĂ„r det til sammen, bare dere! 😅
    HĂ„per virkelig det gĂ„r fint med dere og at minsten blir bedre fort. Ta godt vare pĂ„ hverandre! 💞💘

  9. HÄper virkelig lille Dennis snart kommer til seg selv igjen og blir frisk! Alltid fÊlt Ä se vÄre kjÊre sÄ syke, og spesielt med et virus en ikke kjenner noe sÊrlig til enda. Jeg Þnsker bare Ä dele denne videoen med deg: https://www.youtube.com/watch?v=0hwmh14oQ2A. Kanskje ikke noe du Þnsker Ä se pÄ nÄ, og muligens feil tidspunkt Ä dele den. Meningen er ikke Ä trÄkke pÄ dere nÄ nÄr dere allerede er i en sÄrbar situasjon, men jeg tenker vi alle har godt av Ä stoppe litt opp og reflektere over denne kampanjen. Jeg er ikke mor selv, og jeg har ikke en blogg. Jeg kan dermed ikke sette meg inn i din posisjon. Jeg skal heller ikke pÄstÄ at jeg selv aldri kommer til Ä dele bilder av mine eventuelle fremtidige barn selv. Men personlig tenker jeg at det er noen bilder som muligens burde vÊrt forbeholdt familien og ikke ligge Äpent pÄ internett. En vet aldri hvilken skade det kan gjÞre for barnet i fremtiden.

    Ønsker dere alt godt, ta vare pÄ hverandre i denne tiden og masse god bedring til lille <3

  10. Ikke for Ä vÊre dÞmmende men.. Vaffeldate, hvor da? KjÊre mennesker, bli hjemme med barna i denne virustiden. Det har iallefall jeg gjort, mine barn fÄr ikke ble med inn pÄ rema 1000 for Ä handle mat engang. Masse god bedring til lillegullet!

  11. Anna: «ikke for Ă„ vĂŠre dĂžmmende» skriver du, men om du tar en titt pĂ„ innlegget rett fĂžr dette (link HER) kan du se at vaffeldaten vĂ„r foregikk i vĂ„r egen bil – med kun oss i familien til stedet. Nei, vi drar absolutt ikke barna med pĂ„ rema 1000 vi heller – jeg har ikke vĂŠrt der selv engang. Kun pappaen i hus har truffet andre mennesker (og da kun noen fĂ„ ganger pĂ„ butikken) etter at tiltakene ble igangsatt 12.mars 😊

Legg igjen en kommentar