I DAG HAR VI SATT OPP TELT I STUEN!

Dagene kan fort bli lange for guttene nå som barnehagen er stengt, og vi bør holde oss mest mulig hjemme. Vi prøver derfor å variere masse, finne på gøye ting, lage noe kreativt, øve på noe nytt og gjøre alvor utav sprø påfunn som til vanlig bare hadde blitt med tanken. Sistnevnte er dagens påfunn et godt eksempel på! Da Dennis gikk for å sove i formiddag sendte jeg nemlig Christopher ned i boden for å hente opp teltet vårt. Vi bruke så den nesten timen på å sette opp det, og fylle det med leker, leketeppet, tegnebordet og sakkosekker. Vi hang så heliumballonger fra treårsfotograferingen i teltet. Vips så hadde vi plutselig laget tidenes koseligste lekeslott – midt i stuen!

Dennis kom inn i stuen igjen med store øyne da han våknet noen timer senere, og teltet har blitt flittig brukt av alle tre guttene hele dagen. Ekstra gøy var det at man måtte rutsje for å komme seg inn!

Lille Oliver syntes også det var kjempe spennende å utforske en helt ny lekestue, og har lekt tålmodig i hele dag! Dette teltet var altså super praktisk, og absolutt et godt tips for å holde ungene opptatt med egen lek i en evighet. Muligens noe for dere med hjemmekontor, og som sliter med å få kabalen til å gå opp?

Ellers er storebror i hus enda en gang blitt syk. Feberen kom snikende i formiddag, men den er også det eneste symptomet så langt. La oss for Guds skyld håpe det bare er en vanlig forkjølelse eller noe annet mildt som går over like plutselig som den kom.

2 kommentarer om “I DAG HAR VI SATT OPP TELT I STUEN!”

Legg igjen en kommentar