Formoppdatering: mars 2020

I går lovet jeg dere en ny formoppdatering igjen, etter et halvt års tid uten! Det har rett og slett vært noen utfordrende måneder, men nå er jeg endelig tilbake på et godt spor og klar for å motivere og inspirere igjen. Fra oktober til desember var jeg veldig umotivert, slet med kostholdet og gikk på smell etter smell. Første juledag bestemte jeg meg for å ta tak igjen, og siden har alt gått strålende!

Juni 2019 – Mars 2020

Ettersom det er en stund siden forrige oppdatering tenkte jeg det kunne være gøy å starte denne «nye runden» med et sammenligningsbilde fra rett etter fødsel og frem til nå. Det skiller faktisk hele 15 kilo mellom bildene, og jeg har nå kun 5 kilo igjen til startvekten jeg hadde før svangerskapet, høsten 2018.

Ellers har jeg gått ned 11 av disse kiloene siden julaften! Da jeg gav blanke i kosthold i et par måneder i slutten av fjoråret kom nemlig alle kiloene jeg hadde jobbet så hardt for å bli kvitt, løpende tilbake! På selveste julaften kvelden, var jeg hele 86 kilo! Bare fire kilo mindre enn jeg var rett etter fødsel. Ekstremt nederlag, men det var den wakeupcallen jeg trengte. Jeg ble endelig motivert igjen og var klar for å ta et skikkelig tak i helsen, kroppen og selvfølelsen for alvor. Og siden da ha jeg som sagt gått ned 11 kilo. Nå er tallet som lyser mot meg 75, og jeg har som mål å gå ned enda fem kilo til før sommeren. Ganske sikker på at det kommer til å gå fint, men det blir spennende å se likevel.

Juni 2019 – Mars 2020

Jeg har også lyst til å komme skikkelig i gang med treningen igjen, men vet ikke helt hvordan jeg skal få det til å gå opp mtp Christopher, amming, Oliver og barnehagelevering. Har en liten plan, men den innebærer at Christopher passer Oliver alene et par timer hver morgen. Jeg får prate litt med han og så finner vi nok en løsning!

Juni 2019 – Mars 2020

90 kilo på bildet til venstre, 5 dager etter fødsel.
75 kilo på bildet til høyre, 9 måneder etter fødsel.

En kommentar om “Formoppdatering: mars 2020”

  1. Jag tycker det ser jättebra ut, Linn! Starkt jobbat!

    Sen måste jag bara säga att jag önskar så mycket att jag träffade en tjej som du…Gud, vad jag skulle vilja det. Tycker du är så underbart fin och sexig och har alltid tyckt det är så fint med stringtrosor också. 😉

    Trevlig helg!
    /Mvh Jocke

Legg igjen en kommentar