ET NYTT MØBEL I STUEN

Dere som har fulgt meg en stund har nok fått med dere den sorte, lille skinnstolen til Dennis. Han har elsket den over alt på jord, og satt aldri et annet sted når han så barne tv eller koste seg i stuen. Etter at han har gnikket og vridd den lille kroppen sin oppi der hver eneste dag i flere år (faktisk!) har den etterhvert blitt veldig utslitt! Store slitte flekker i sitteputen, og jeg har sett på den med grufulle øyne hver gang jeg gikk forbi.

Det er heller ikke til å legge skjul på at den ikke var verdens fineste møbel å se på fra før heller. Derfor kan dere tro jeg jublet her en dagen da jeg fortalte Dennis at NÅ var stolen blitt sååå slitt at vi burde bytte den ut med en ny, og han endelig sa seg enig! Jeg åpnet macen med det samme, og timer senere sto jeg og balanserte oppå puffen mens jeg dunket i taket. På jakt etter en bjelke! Fant den til slutt, og minutter senere hang denne vakre stolen midt i rommet.

Jeg er sååå fornøyd! Forlengelsestauen flettet jeg faktisk selv. Makrame som jeg lærte da jeg gikk på barneskolen, men jammen satt det i fingrene enda. Dennis ble også kjempe glad, og hoppet oppi stolen med det samme den var kommet opp. Der ble han hele resten av ettermiddagen sammen med x-antall biler, kosen sin og ei bok. Avslutningsvis må jeg også få legge til at stolen selvsagt holder vekten av en voksen person også! Den tåler 100 kilo, og vi har testen den med meg og begge ungene oppi – ganske nøyaktig hundre, og det var ikke antydning til at den skulle slite.

Du ser kanskje også at bildeveggen min endelig er komplett. I tillegg har sakkosekkene jeg har sydd til guttene endelig fått komme inn i stuen. Nå gjenstår det kun et deilig teppe under sofagruppen, et par strøk til med maling i taket, ett til på bildeveggen og så skal jeg også male vindusvegg og vinduskarmer i samme fine grønnfarge som resten av veggene.

Fortell gjerne hva du synes!

3 kommentarer om “ET NYTT MØBEL I STUEN”

Legg igjen en kommentar