DETTE LURER DERE PÅ; ØKONOMI, SYDENREISE OG BRYLLUP!

Har dere planlagt mer barn i fremtiden?

Per nå er vi veldig fornøyd med de to flotte guttene vi har fått, og synes to barn er det perfekte antallet. Samtidig vet man aldri hva som skjer i fremtiden. Plutselig endrer vi mening, men slik det er nå er vi veldig fornøyd og ferdig.

Syns du det er greit at samboeren din jobber så hardt som han gjør, mens du sitte hjemme og blogger 2 g i uken?

For det første er dette kun vår sak, og jeg hadde derfor ikke tenkt til å ta det med, men nå gjør jeg det likevel. Så – hvor skal jeg begynne? Kanskje med at jeg er i mammapermisjon. Da vil jeg si det er veldig vanlig å være hjemme. Jeg gjør også mye mer enn å bare blogge to ganger i uken, som du så fint legger det frem. Det er flust av husarbeid som må gjøres i tillegg til at vi driver en del med oppussing. Barna må passes og jeg står også for all matlagingen i huset. Fra august av begynner jeg også i jobb, så det er ikke slik at vi skal leve som dette resten av livet. Men Christopher og jeg synes altså fordelingen oss i mellom her hjemme er helt topp! Og det er det som er det viktigste 😊

Hvordan har dere råd til alt dere pusser opp? Tjener du så godt på bloggen at du kan ta ut mye penger i mnd ?

Det synes jeg er en privatsak.

Hvilken bæremeis har du? Fornøyd ? Så gøy dag i snøen 😍

Bæremeisen er fra Littlelife, og jeg er strålende fornøyd! Sååå behagelig på ryggen, samt at den kan stilles ganske mye for å passe like perfekt på de aller minste kroppene som de større barna. Det er også ganske stor oppbevaringsplass til bagasje!

Vil bare si jeg digger bloggen din😊 om du en gang slutter å blogge, håper jeg innleggene fortsatt ligger ute så jeg kan lese inspirasjon til kjøkken, oppussing, fotobøker til mine egne barn og mer 🙂 Du skriver om det vi ønsker, det liker jeg!

Så utrolig hyggelig å høre! Jeg har verken tenkt å slutte med det første, ei heller å slette bloggen, så det trenger du ikke bekymre deg for!

Hvordan tror du det blir med sydenreise mtp corona?

For å være ærlig har jeg ingen anelse. Nå er det så mye som skjer fra dag til dag at det er umulig å vite hvordan verden ser ut om én måned. Vi har ikke planlagt reise før i midten av juli, så vi får rett og slett ta en uke av gangen og se hva som skjer og hvordan situasjonen er når den tid kommer.

Hvor mangen sider laget du av dåpen til Dennis / Oliver i fotobøkene? Kommer du til å lage fotobøker senere av ungene alene eller sammen i en bok? Slik som første året!

Dåpen består av totalt 8 doble sider. Først ei «forside» med info om dåpsdato, sted og fullt navn. Dagens forløp på neste side, deretter fadderne og bilder i fra kirken, bilder av dåpskjole og bord på de neste sidene, bilder fra selve selskapet og gaveliste. Og helt til slutt familiebildene.

Det er kun det første året de får hver sin bok, etter det blir det felles bøker for hele familien etter et helt år, for eksempel høydepunkter fra 2020.

Hvor har du handlet det på kjøkkenet hvor du har såpene oppi? Svarte beholderen?

IKEA!

Lager du fotobok fra året, eller deler du det opp i flere bøker?

Ei bok fra hvert år i tillegg til ei bok fra hver reise/ferie og såklart en egen bok fra det aller første året til hver av guttene.

Hva betalte dere for det nye kjøkkenet? NYDELIG forresten, elsker svart kjøkken.

Tusen takk! Kjøkkenet kjøpte vi på IKEA, det heter kungsbacka og kostet 80 000,-

Har dere planer om å gifte dere en gang? Vil bare si du er en fantastisk flink mamma altså, virkelig en inspirasjon!

Så koselig å høre. Vi har veldig lyst til å gifte oss en dag, men vi er ganske enige om at tiden ikke er inne helt enda. Om noen år når ungene har blitt litt større derimot, da blir det nok bryllup. Men Christopher må så klart fri før den tid! *hinthint*

Syns du det er rettferdig fordelt med økonomi når du ikke har jobb ??

Absolutt! Igjen er det egentlig vår sak, og jeg forstår ikke hvorfor så mange er nysgjerrige omkring økonomien vår. Men det jeg gjerne vil si er at vi aldri har hatt verken en krangel eller diskusjon omkring penger eller økonomi.

Vi har felles økonomi, alt som kommer inn går til hele familiens beste. Ellers har jeg ansvar for budsjett, sparing og regningsbetaling. I starten av forholdet vårt tjente jeg desidert mest, nå tjener Christopher mest, men om et års tid er jeg rimelig sikker på at det har snudd igjen. Men som sagt har det absolutt ingenting å si for oss ettersom vi har alt felles uansett.

Hvordan har du fått så mye penger til bolig, oppussing og alt annet? Spør av ren nysgjerrighet ☺️

Vi sparer, prioriterer, følger med når det kommer tilbud, kjøper inn materialer når vi har litt ekstra til overs en måned. Vi har også familie som hjelper oss om vi trenger det, samt bruker lang tid på oppussingen – da blir innkjøp og bekostning fordelt utover en lengre periode og merkes ikke like godt på økonomien.

Har du noen tanker om at du utleverer så mye av livet til barna dine?

Jeg synes absolutt ikke jeg utleverer barna mye i sosiale medier. I alle fall ikke i forhold til før, men kom gjerne med noen konkrete eksempler så blir det litt lettere å svare deg.

Lurer du på noe til neste spørsmålsinnlegg?

En kommentar om “DETTE LURER DERE PÅ; ØKONOMI, SYDENREISE OG BRYLLUP!”

  1. Hvor dere går tur når dere mater endene? Virker så koselig der.. 🙂 så det på snap!
    Og, en gang så la du ut at du skulle ta gravid bilder av en dame – hvor var dette? Husker det var så koselig😍

Legg igjen en kommentar