BARNAS MIDDAGSFAVORITT!

Det er en liten stund siden forrige matoppskrift, og ettersom matlaging er min greie, og jeg elsker å eksperimentere på kjøkkenet skulle det bare mangle at nye oppskrifter kom med jevne mellomrom. Jeg skal prøve å huske og ta frem kamera før vi kaster oss over tallerkenene litt oftere i tiden fremover! Denne retten jeg skal dele med dere nå har jeg lagd til barna mange ganger, med små variasjoner. Likevel er den alltid skikkelig populær! Fremgangsmåte finner du i neste avsnitt.

Stek kjøttdeig med kjøttdeigsaus (fra toro) oppi. Kok egg i 7-8 minutter, ta av skall og del opp. Kok også dyrepasta, disse vi har er super populære hos barna! Kjøpt på coop, og er altså formet som skilpadder, sjiraffer, løver og elefanter. De er også i ulike farger som du ser på bildet, noe som gjør det ekstra spennende. I tillegg lager jeg alltid noe grønnsaker til; her har jeg kokt brokkolibuketter og blandet inn litt mais.

Middagsretten inneholder alt de små trenger av vitaminer og mineraler. Har du brokkoli i er det også godt med jern. Samt en veldig fin fordeling av karbohydrater, proteiner og fett. Det beste er riktignok at det er så mange spennende smaker, farger og matvarer, noe som gjør denne retten til en helt klar middagsfavoritt!

Lykke til og håper det smaker!

En kommentar om “BARNAS MIDDAGSFAVORITT!”

  1. Denne skal prøves til min datter på snart 2 år og min sønn på 10 mnd 😃🤗 Har en sønn på ca samme alder som Oliver og lurer egentlig på om du kunne dele litt om matrutinene og hva han spiser og eventuelt tips? ☺

Legg igjen en kommentar