3 ÅRSFOTOGRAFERING

TENK, PRINSEN VÅR HAR BLITT 3 ÅR!

Jeg har allerede skrevet altfor mange innlegg om dette, så nå skal jeg la fingrene løpe løpsk over tastaturet nok en gang, selv om det er fristende. I stedet vil jeg bare innom for å dele bildene fra tre års fotograferingen med dere! Mange husker kanskje at jeg tok bilder av Dennis på stien nedenfor huset vårt da han fylte ett år. Han sto på sine ustødige ben og tviholdt i en diger ballong med helium. Året etter gjorde han nøyaktig det samme, på samme sted, bare med to ballonger. Og nå som han ble tre år var det klart vi måtte opprettholde tradisjonen.

HIPP HURRA!

ETT ÅR – TO ÅR

TRE ÅR

2 kommentarer om “3 ÅRSFOTOGRAFERING”

  1. Hanne: Ballongene kjøper jeg HER. Et tips er å feste dem med ballongklype eller slike klyper til poser, så slipper du å knyte, og kan dermed bare slippe luften ut igjen og bruke samme ballong til neste år. Heliumtank selger de på blant annet Nille! 😊

Legg igjen en kommentar