VI SPISTE KVELDSMAT UNDER SPISEBORDET!

For å unngå at disse ukene vi har i vente bare blir én lang søndag prøver vi å finne på noe morsomt og kreativt hjemme hver eneste dag. I går kveld bestemte vi oss derfor for å spise kveldsmaten under spisebordet! Det var SÅ populært, spesielt for eldstemann, men også minsten spiste faktisk mer enn han pleier. I mens Christopher tok guttene med seg på badet for å dusje og skifte til pysjamas stekte jeg opp en hel haug med bananpannekaker, og kuttet opp noen jordbær. I mellom snuing av pannekaker og kutting av jordbær løp jeg til og fra soverommet mens jeg røsket med meg alt jeg fant av dyner og pledd. Bordet ble så dekket av disse, og fatene havnet UNDER!

Dere kan tro det ble jubel da de nydusja guttene kom ut fra badet og fikk øye på tidenes kuleste fort, hvor vi skulle dele kveldens siste måltid sammen!

Bananpannekakene er forresten så gode i seg selv at det ikke trengs pålegg på, og spesielt når vi skulle spise under bordet var det veldig praktisk med noe så enkelt. Til dette tårnet moste jeg 3 godt modne bananer, blandet inn 3 egg og en god dæsj havregryn. Smaksatte med litt kardemomme og kanel, og lot så røren stå en liten stund før jeg stekte pannekakene. Jeg bruke takken min så gikk det ekstra fort, men du kan fint bare bruke stekepanne også. Stek i smør på middels til lav varme!

Legg igjen en kommentar