VI MALER TAKET GRØNT!

Wæ, så spennende og skummelt på samme tid! Jeg har virkelig ikke holdt tilbake når jeg har planlagt vårt nye hjem, og ingen skal si vi kjører safe. For i stuen skal vi ha denne lette, lyse grønnfargen i taket! Sammen med mørk grønn på veggene. Shit, jeg tror det kommer til å bli så stilig. Så langt har jeg bare malt ett strøk, men det ser faktisk ut til at det holder med kun to. Om det er tilfelle begynner jeg muligens å male veggene allerede i kveld! Følg med på snapchat om du vil ha hyppigere oppdateringer på oppussingsprosjektet vårt – @linnthereseee.

Nå når vi har kommet et godt stykke på vei med denne renoveringen vår har jeg veldig lyst til å vise dere noen bilder av prosessen. Helt fra vi kjøpte huset i 2016, gjennom den midlertidige oppussingen og nå underveis i den store totalrenoveringen mot en moderne stue!

SLIK VAR DET DA VI FLYTTET INN

ETTER MIDLERTIDIG OPPUSSING

SLIK ER DET NÅ – DET NÆRMER SEG

Vi har slettet alle vegger ved å legge Walls2paint plater. Vindusveggen er helsparklet og vi har også gått for listefritt i hele stuen! Det har krevd enormt med arbeid og nøyaktighet, men jeg tror det kommer til å bli veldig bra til slutt. Gardinkassen er revet og bare det alene gav stuen et skikkelig løft. Gulvet er byttet til skikkelig kvalitetslaminat! Sofaen ser dere langs tv-veggen, enda innpakket i plasten. Den skal vi pakke opp og erstatte med den vi har nå når alt av pussing og maling er fullført. Dette er SÅ SPENNENDE OG GØY. Vi skal også få en halv spilevegg, ny taklampe, stuebord, gulvteppe og tidenes kuleste tv-benk.

SLIK VAR DET DA VI FLYTTET INN

ETTER MIDLERTIDIG OPPUSSING

SLIK ER DET NÅ – DET NÆRMER SEG

2016 – 2020

Legg gjerne igjen en kommentar med hva du synes så langt i prosessen!

3 kommentarer om “VI MALER TAKET GRØNT!”

  1. Wow wow wow! Så innmari flinke dere er! Elsker å følge bloggen din, du oppdaterer og skriver om ting som er skikkelig gøy og lese om! Oppussing, fotobok tips, hverdag, mat og mer 😍 En av mine flest leste blogger. Gleder meg til å se resultatet, det ser skikkelig flott ut 😊

  2. For en stund siden snakket du om at dere hadde så dårlig råd osv.. hvordan har dere råd til så mye oppussing? Nye møbler, kjøkken? Hva er hemmeligheten?😅😅

Legg igjen en kommentar