SE VÅRT NYE KJØKKEN!!

Tid for en ny oppdatering! Slik så kjøkkenet ut før vi startet oppussingen, november 2019.

Slik så kjøkkenet ut underveis da alt var revet ned, desember 2019.

Slik ser kjøkkenet ut i dag, nesten helt ferdig, februar 2020!

Det som gjenstår er å flytte hullet til ventilatoren noen få centimeter slik at røret er rett og hetten går helt opp til taket. Vi må også få fingeren ut å feste benkeplate, samt skru på de aller siste frontene. Lysene i taket må justeres og ferdigstilles. Vi må også snart bestemme oss hvilket hovedlys vi vil ha midt i taket. Jeg synes slike helt enkle runde taklamper er skikkelig fine, så mulig det blir ei slik. Noe ala denne HER. Det er vel det… Nei, forresten, noen strøk til med maling i taket, samt ett til på veggen. Jo, også må vi få limt fast beskyttelsesglasset bak platetoppen! Plutselig var det ikke så lite som gjensto likevel. 😬🙈

Fortell meg gjerne hva du synes!

3 kommentarer om “SE VÅRT NYE KJØKKEN!!”

Legg igjen en kommentar