SE VÅR NYE STUE!

Det er valentinsdagen! En av mine favorittdager gjennom hele året, selv om jeg har tilbrakt den alene de siste fire årene – eller i alle fall kveldene. Christopher jobber som mange av dere allerede vet som kokk på Egon. Han er teamleder noe som bringer med seg både fordeler og ulemper. Under sistnevnte har vi blant annet at han må jobbe på alle de litt større dagene som morsdag, valentinsdag, 17.mai osv. Da forventer de mange gjester, det er et høyt trykk i restauranten og de beste og raskeste kokkene må rett og slett være til stedet. Noe som igjen betyr at jeg tilbringer de fleste av disse kveldene hjemme alene i et hus med to sovende barn.

♥︎

Men det går helt fint altså! SPESIELT siden min kjære er ekstra flink til å gjøre mer ut av formiddagene på slike dager om han vet han må bort senere. I dag for eksempel; han kjørte for å levere i barnehagen i dag morges, og da han kom hjem igjen hadde han med seg en stor bukett med rosa og røde roser! Han hadde også med seg jordbær, blåbær, fløte og sukkerfri sjokolade. Den mannen altså – jeg kunne ikke ønsket meg noe mer.

Kanskje stusset du over den siste setningen, og undret deg over hvilke matvarer han kom hjem med? Spiser ikke jeg carnivore? Og jo, jeg gjør det, og skulle i utgangspunktet fortsette dette prosjektet i ei uke til. MEN nå har jeg kommet til et punkt hvor jeg er drittlei! Jeg vil spise grønnsaker igjen, litt sprøere konsistens, friskere smak, MER og variert smak ikke minst. Christopher vet hvor lei jeg er, og kom derfor med dette til meg i dag morges – det er ikke carnivore, men det er lavkarbo.

Med andre ord var det akkurat det lille dyttet jeg trengte for å avslutte prosjektet mitt og heller spise strikt lavkarbo igjen. Det er rett og slett det jeg trives best med i lengden!

Nå har jeg holdt dere på pinebenken, og bablet om alt mulig annet, lenge nok. Så, HVA SYNES DERE!? Herregud det føles så fantastisk deilig. Tenk at dette her er stuen min!! Vi er ikke ferdige enda, men i går kveld fikk vi pakket opp sofaen og hengt opp noen av bildene på veggen. De to rammene til venstre mangler fremdeles nye bilder, men ellers er denne bildeveggen ferdig! Sofaen er impregnert, og en drøm å sitte i! SÅ diger og digg. Jeg gleder meg til å knipse mange bilder fra dette nye favorittrommet mitt i tiden fremover.

Happy valentines day ♥︎

7 kommentarer om “SE VÅR NYE STUE!”

  1. Det ble kjempefint! 😁

    Dette er helt urelatert til innlegget ditt, men jeg har et spørsmål i forbindelse med lavkarbo! Tenkte selv å prøve det ut, men så er jeg så glad i pizza og hamburger. Så lurte på om du har tips til lavkarbo pizzabunn og hamburgerbrød? Og så lurer jeg på hva du bruker å velge på menyen når dere er ute å spiser (ser dere spiser mest hjemmelaget mat men er innom Egon en gang i blant)? 😊

    Jeg har fulgt bloggen din lenge nå og du er en inspirasjon både når det gjelder kosthold og interiør! 😁

  2. Silje: Vi mangler et siste strøk med maling, derfor det ikke er helt jevnt over alt enda. Skjøtene kommer riktignok til å synes noe likevel – og ja, det skal være slik ettersom vi har brukt Walls2paint plater 😊

  3. Silje (og Linn): Nei, det skal de ikke. I hvert fall ikke om platene er festet tett nok, det ser man jo at de har klart på enkelte av platene hvor man ikke ser skjøten, mens det andre steder synes veldig godt. Men – dette er det stort sett bare håndverkere som får til ordentlig pent gjennom et helt rom. Et ekstra strøk til med maling vil nok gjøre mye 🙂 Om man ser at man ikke blir fornøyd, kan finsparkel og en bred sparkelspade være et tips 🙂 – Hilsen ei som har jobba i byggebransjen i 7 år og som fremdeles jobber der!

    Kjempefint blei det uansett, og så tøft med grønt! 🙂 Heier på dere og gleder meg til å se flere bilder!

Legg igjen en kommentar