JEG AVSLØRER ÅRETS SOMMERFERIE!

HURRRAAA!!
Vi som egentlig hadde planlagt å bare kjøre litt rundt her i Skandinavia nå i sommer, tok en veldig spontan avgjørelse i forrige uke! Plutselig bestemte vi oss for å reise til Spania i stedet, og fra idéen dukket opp til turen var bestilt gikk det faktisk ikke mer enn to små timer. Vi skal altså til Spania, nærmere bestemte Punta Prima, en liten landsby ti minutter fra Torrevieja på sør-østkysten av landet. Det er samme sted og leilighetskompleks som vi har vært på to ganger tidligere, i 2017 og 2018. I år skal vi faktisk også bo i nøyaktig samme leilighet som vi gjorde for tre år siden.

Jeg har allerede begynt å telle ned dager, og kjenner disse månedene kommer til å bli lange. Jeg lengter ekstremt etter en ferie nå! Den 14.juli tar flyet av fra Haugesund Lufthavn Karmøy, og noen få timer senere lander vi i Alicante hvor vi skal tilbringe hele tre lange, deilig uker i varmen.

Vi reiser samme gjeng som de foregående årene, inkludert Oliver så klart! Mulig jeg får sydd en ny suit til Dennis og klarer å kle gjengen opp i samme antrekk som sist. Haha, det hadde vært så moro! Vi ble tross alt ringt opp av avisen mens vi var nede i Spania for å bli intervjua om påfunnet vårt. Skikkelig gøy.

Som de eventyrlystne menneskene Christopher og jeg er kommer vi ikke til å sitte noe mer i ro enn vi har gjort tidligere. Vi elsker å reise, oppleve, oppdage og dra på eventyr, og vil gjerne se så mye som mulig av stedet vi har reist til før vi drar hjem igjen til kjente omgivelser. Nettopp derfor lurer vi også på å leie en leiebil i år. Med to små barn som begge trenger hvert sitt bilsete hadde det gjort hele denne opplevelsesbiten så mye enklere! Har du et leiebilfirma i nærheten av Alicante å anbefale, let me know.

Avslutter med et digert bildedryss fra vår forrige tur ned til Punta Prima, sommeren 2018, da vi også var borte i 3 uker!

2 kommentarer om “JEG AVSLØRER ÅRETS SOMMERFERIE!”

  1. Skal nesten samme sted som deg i sommer☀️ Håper bare vi for dratt med tanken på viruset som heirer nå… Hva tenker du om det? Du har jo to små barn som er litt mer utsatt enn dere voksene

  2. Så koselige bilder fra reisene deres! 🤩
    Men lurer bare på hva dere tenker rundt Korona-viruset som nå bare sprer seg mer og mer overalt.. spessielt med tanke på de to små som er veldig utsatt..❣️
    Ønsker dere alle en fin helg!
    Barna er superskjønne og herlige! 😊

Legg igjen en kommentar