I dag fikk vi det nye SPISEBORDET vårt!

I dag fikk vi endelig det nye spisebordet vårt levert, etter flere uker uten. Det føles så godt! Noe av det jeg har savnet mest disse ukene er det samholdet og fellesskapet ved hvert måltid når vi samles rundt spisebordet. Ingen tv, mobil eller forstyrrelser kun oss fire vendt mot hverandre mens vi nyter et deilig måltid. I stedet har vi plassert oss rundt i stuen i hver vår stol, og selv om det absolutt fungerte som en midlertidig løsning, kan det absolutt ikke måle seg med et stort, deilig spisebord hvor vi alle kan spise sammen!

I morgen har Christopher fri fra jobb, så da skal vi ha taco til middag! Uten et skikkelig spisebord har det nemlig vært ganske utfordrende å få til en slik rett.

Jeg rakk ikke å ta så gode bilder av hele spisebordet med kamera i dag, men om du legger meg til på snapchat @linnthereseee har jeg både bilder og film av bordet i full størrelse!

Angående spisestolene har jeg kjøpt inn forskjellige trestoler fra finn, og disse skal jeg pusse ned og lakke sorte! Det kommer til å bli så fint til dette bordet, og ikke minst resten av stuen. Bra både for lommebok og miljø!

Hva synes du?

Legg igjen en kommentar