FØR OG ETTER ⎮ TO UKER PÅ CARNIVORE

De fleste av dere har nok fått med dere mitt lille månedsprosjekt nå, men om ikke bør du lese DETTE og DETTE innlegget først, slik at du vet hva det går i. Men kort fortalt har jeg altså for nysgjerrighetens skyld bestemt meg for å prøve en måned på carnivore etter et par år på strikt lavkarbo. I dag har jeg kommet halvveis i prosjektet, og jeg vil nå dele de kroppslige forandringene med dere!

20.januar 2020 – 2. februar 2020

Etter 14 dager med carnivore har jeg gått ned 2.5 kilo og én hel prosent i fettprosent. Så langt er jeg kjempe fornøyd, og er veldig spent på hva som skjer de siste to ukene. Kommer det til å gå like fort? Og hva skjer i så fall med huden min, for som dere sikkert ser på bildene har jeg gått litt for raskt ned i forhold til hudens evne til å trekke seg tilbake igjen.

Kroppen min ser ut som ei sviske med løshud både her og der, men det er absolutt ikke noe jeg stresser over. Jeg vet av erfaring fra tidligere at huden trekker seg ganske godt tilbake av seg selv, jeg må bare gi den litt tid, og ikke minst kommer nok treningen også til å få fart på prosessen!

20.januar 2020 – 2. februar 2020

Jeg lovet dere også en oppdatering på hvordan kroppens føles, og der kunne jeg egentlig ikke hatt det bedre. Jeg har massevis av energi, og føler meg smidig og lett i kroppen. Humøret er strålende, og både sultfølelse og søtsug er nesten helt borte. Jeg koser meg altså skikkelig ned i vekt, og har begynt å leke med tanken på å forlenge til to måneder. Samtidig kan det fort bli litt kjedelig i lengden ettersom det går i det samme hele tiden. Tiden får vise, faktum er uansett at jeg absolutt ikke angrer på at jeg bestemte meg for å prøve!

Så krysser jeg bare fingrene for at huden henger litt mer med fremover!

Legg igjen en kommentar