EN NYDELIG MORSDAG

For en nydelig morsdagsfeiring jeg fikk oppleve i går! Dagen startet like før klokken syv, med en hyggelig familiestund i sengen. Hver morgen starter vi dagen ved at Dennis kommer inn til oss, og Oliver våkner av en eller annen grunn alltid i det storebror passerer dørkarmen. Uansett hvor rolig han er! De to ligger så og ler og tuller med hverandre i mellom meg og Christopher, som også blir med på leken etter hvert som vi våkner litt mer.

Etter morgenstell tusler vi oss inn i stuen hvor pappaen i hus ordner frokost til alle mann og står klar med en gave fra guttene, før han plutselig forsvinner ut av huset. Minutter senere er han tilbake med friske, rosa roser og et deilig kyss. Resten av formiddagen går til lek og familietid før Christopher må på jobb!

Når klokken nærmer seg elleve kjører vi ut alle mann – bort til mammaen min, som selvsagt også skal få bli med på feiringen! På veien slipper vi Christopher av på jobb. Vi vekker faktisk min kjære mamma med kos og gave på sengen, før vi trekker oss tilbake i stuen hennes i mens hun steller seg. Frokost nummer to står for tur, men ettersom det allerede er fire timer siden forrige måltid begynner magene å bli sultne likevel.

Like før vi skal forsyne oss med nystekte baguetter kommer jeg med en kunngjøring «Ikke spis dere stappmette, bare nok til å tilfredsstille magen sånn passe!» Jeg hadde nemlig booket bord til alle sammen på middagsbuffé på byens fineste hotell. Klokken 14 dro vi derfor dit og nøt ENDA MER god mat! Haha, det ble mye spising denne dagen! Jeg hadde også bestemt meg for å nyte skikkelig, og ta en liten fridag fra både lavkarbo og carnivore. Det var deilig etter tre uker med bare kjøtt..! Jeg er riktignok back on track i dag, og kommer absolutt til å fullføre carnivore-måneden min.

Vi var så heldig å bli plassert ved et av de fineste bordene, som faktisk hadde utsikt utover sundet. Med både regn og vind utenfor var det derfor skikkelig deilig å sitte varmt og lunt mens vi koste oss gløgg i et par timer. Ungene oppførte seg eksemplarisk, og jeg kunne absolutt tenke meg å gjenta denne herligheten til neste års morsdag! Mulig dette her skal få bli en tradisjon..?

En storfornøyd liten gutt som syntes maten var helt topp!

Legg igjen en kommentar