DETTE HAR VI I KJØLESKAPET VÅRT!

Kjøleskap altså! Det må være noe av det som fascinerer folk mest. Jeg la ut en video av kjøkkenet vårt på snapchat tidligere i dag, og fikk ganske mange spørsmål om jeg kunne vise kjøleskapet vårt også. Jeg filmet derfor en raskt snutt på snapchat, og tenkte det kanskje kunne være gøy å dele her også.

Så, om dere er interessert i hva vi har i kjøleskapet vårt, her er full oversikt.

Den flaskehyllen er jeg usikker på om jeg liker eller ei. For det er ganske praktisk å ha flaskene inne i kjøleskapet i stedet for fremme på benken, men samtidig tar den opp ganske mye plass vi heller kunne brukt til noe annet. For eksempel ei hylle til i stedet? Mulig vi bytter den ut, men det får vi se etter en liten stund når vi har vendt oss til dette kjøleskapet.

Løsningen med små rom i grønnsaksskuffen derimot er jeg veldig takknemlig for! De er sinnsykt geniale, og hindrer små frukter og grønnsaker som cherrytomater, hvitløk, druer, en halv løk osv å falle ned mellom de store, tunge grønnsakene i hovedskuffen. AT jeg ikke har savnet dette før, nå husker jeg nesten ikke hvordan jeg klarte meg uten.

Dette er altså et helt vanlig kjøleskap for oss! Det eneste som ikke står her nå, men som vi vanligvis alltid har er hvitost og en boks eller to med middagsrester! Sistnevnte tar vi alltid vare på, og varmer opp til lunsj eller noe dagen etter, men akkurat nå er alt spist opp.

Noe vi ikke har i vårt kjøleskap, som du alltid har i ditt? LET ME KNOW – dette er så gøy.

2 kommentarer om “DETTE HAR VI I KJØLESKAPET VÅRT!”

  1. hvor har du handlet stæsjet på kjøkkenet? Likte den svarte holderen med såper og oppvaskekost, hvor er den i fra? ☺️
    Kjempe fint kjøkken!! All grunn for å være fornøyd me det!

Legg igjen en kommentar