I DAG STARTET JEG DAGEN PÅ HOTELL!

Nok en gang er det plutselig sykdom og bakterier som har overtaket i Dennis sin lille kropp. Er det ikke det ene så er det det andre, og denne gang er han som vanlig langt i fra bare litt pjusk. Feber rett opp på 40 grader første dag, samtidig kom øyebetennelse på begge øyne og ørebetennelse på det ene. Etter legebesøk og blodprøve fikk vi også vite at det er enda noe grums som herjer inne i kroppen hans ettersom CRP var altfor høyt til at det «bare» var øre- og øyebetennelse. Nå var det ikke dette jeg skulle fortelle dere, men det hører med til historien. For etter fire dager innestengt i huset med sykt barn som absolutt ikke er i form, paracet, antibiotika, trøsting og alt på en gang var det veldig godt å forlate husets fire vegger for et par timer i dag morges.

Har helt glemt å vise dere denne nydelige vesken/ryggsekken jeg fikk av guttene mine til morsdagen i år! Sååå fornøyd.

Jeg startet nemlig dagen på hotell! Med en deilig hotellfrokost sammen med et knippe flotte mennesker. Denne uken har det nemlig vært «Haugesund i 100», tradisjonen tro, som går ut på at de aller fleste spisesteder i byen tilbyr et måltid til kun 100,-. Denne lørdagen spiste jeg derfor en skikkelig god hotellfrokost for kun en hundrelapp, og bare det i seg selv føltes fantastisk. Men den friske luften i tillegg gjorde det hele enda, enda bedre! Nå er jeg klar for enda noen innedager, også krysser jeg alt jeg har for at storebror snart er frisk som en fisk igjen.

I morgen er det første mars, og jeg kjører på med den første formoppdateringen på nesten et halvt år! Æh, noen som er spente!?

En kommentar om “I DAG STARTET JEG DAGEN PÅ HOTELL!”

Legg igjen en kommentar