LCHF: Skikkelig god smoothie-bowl på 5 minutter!

Da jeg la ut bilde av denne fantastiske smoothiebowlen på snapchat i dag morges var det absolutt ikke få meldinger som tikket inn! Innboksen rant over med spørsmål om oppskriften på denne herligheten, så den kommer her nå! Den smaker minst like godt som den ser ut, og er en perfekt helgefrokost om man er litt matlei! Eller til middag på en helt vanlig tirsdag – du velger 😉

Du trenger (holder til 2-3 porsjoner):

1 boks á 400 ml kokosmelk lett

4 dl frosne bringebær

1 stor neve frossen avokado i skiver (fås kjøpt ferdig i pose)

saften av 2-3 lime

Til topping; bringebær, blåbær, chiafrø, kokosflak og sukkerfri sjokolade.

Slik gjør du:

Ha kokosmelk, frosne bringebær og frossen avokado oppi blenderen og kjør til en glatt og fyldig konsistens. Kutt så lime’ne i to og press saften over i smoothien for å få en ekstra frisk smak! Kjør smoothien i 10 sekunder til, og ha den så over i skåler. Topp med akkurat det du måtte ønske, men et lite tips; søt sjokolade i kombinasjon med den litt syrlige og friske smoothien ble en fantastisk eksplosjon av smaker i munnen!

Absolutt å anbefale.

2 kommentarer om “LCHF: Skikkelig god smoothie-bowl på 5 minutter!”

  1. Jeg husker du startet på lavkarbo mens du forsatt ammet Dennis, hvordan reagerte han og hvordan gikk du fram? Jeg har hørt man skal unngå ketose mens man ammer men jeg har veldig lyst å starte lavkarbo men mini er 4 mnd.
    Og hvordan reagerte de når du begynte å trene igjen, med tanke på avfallsstoffer som kommer ut i melka?

Legg igjen en kommentar