HAPPY 8 MONTHS BIRTHDAY

Tenk at det allerede har gått åtte måneder siden du kom til verden – faktisk akkurat på minuttet. 19.52 har i likhet med 22.47 risset seg inn i hukommelsen min for godt, og disse to klokkeslettene vil alltid bety noe helt spesielt. Da du enda lå inni magen min, og svangerskapet nærmet seg slutten, skal jeg innrømme at jeg syntes det var litt trist at det var siste gang jeg skulle gå gravid. På den tiden føltes det rart, og nesten litt feil, at denne familien skulle være komplett med «bare» to barn.

I det du ble født, og jeg fikk vendt meg til den nye familien min var det likevel noe som bare falt på plass. Helt naturlig! Selv om jeg syntes det var veldig fint å gå gravid må jeg innrømme at jeg hadde en god del plager i begge svangerskapene mine. Plager som absolutt var verdt det, men sammen med det faktum at jeg absolutt ikke kunne tenkt meg noe annerledes enn slik vi har det i dag, kan jeg si ganske sikkert at det ikke blir noen tredjemann her i hus. I alle fall ikke på lang tid.

Men ingen vet hva fremtiden vil bringe. Akkurat nå, akkurat her er jeg mer enn fornøyd nok. Alt er perfekt og akkurat slik det skal være. Den fineste lille, lillebroren vi kunne tenke oss kom inn i livene våre for nøyaktig åtte måneder siden og gav nok en gang livet en ny mening.

Jeg takker Gud og høyere makter for at du ble til, selv om det absolutt ikke var planlagt, og heller ikke et optimalt tidspunkt. Men når passer det egentlig å få barn? Det er vel alltid noe som er i veien, og selv om vi klusset det litt til i starten og brukte noen dager på å glede oss over det lille mirakelet er jeg så sinnsykt takknemlig for at du ble værende i magen min, lille Oliver. Tårene renner når jeg tenker over hva utfallet egentlig kunne blitt! Nå er det ingenting annet jeg vil enn å få dele hele livet mitt med dere to og pappaen deres. Se deg og storebror vokse opp til snille, trygge og flotte menn, stifte egne familier og ikke minst få alt dere måtte ønske dere.

Gratulerer med åtte måneders dagen, lille venn. I dag feiret vi litt – med hjemmelaget pizza til middag. Bare fordi vi kan! Hipp hurra for verdens beste lillebror.

Legg igjen en kommentar