EN HELT SPESIELL DAG!

Sykdom har sneket seg med hjem fra barnehagen og inn i huset vårt igjen, så her har det blitt lite tid til skriving! Jeg som hadde planlagt å vise dere hvor langt vi har kommet i gangen. For der gjenstår det nesten bare maling og å henge opp noen knagger og skoskap. Men det får jeg gjøre så snart alle er friske igjen, for nå er det selvsagt sykepleieferdighetene mine som er førsteprioritet! 😉

Bildet over her har jeg ventet på en gyllen anledning til å dele – jeg liker det skikkelig godt. Meg og min kjære på vår femte julaften sammen, og den første som en familie på fire. Tenk alt vi har opplevd disse siste fem årene! Både hus- og bilkjøp, to barn og hel haug med gode minner å se tilbake på.

Datoen i dag ble også veldig spesiell, og faktisk skrevet inn i den ene minneboken. Oliver sin! For i dag sa han sitt aller første ord. Christopher og jeg har hatt en intern konkurranse om å få Oliver til å si enten mamma eller pappa først. Jeg har øvd og øvd og øvd med han – «mamma, mamma, Maaaa-MMaaaa». Men til liten nytte, for i dag var det helt plutselig «PAPPA» som ble sagt av den lille tassen. Jeg er så vanvittig stolt! Filmet et klipp på snapchat, så om du vil høre hvordan han sier det er det bare til å legge meg til der – @linnthereseee

Håper dere alle får en fantastisk fredagskveld! Om ungene sover godt skal jeg koble sammen og henge opp en hel haug med taklamper på kjøkkenet! Gleder meg til å vise dere.

4 kommentarer om “EN HELT SPESIELL DAG!”

 1. Skal du lage bok fra Oliver sitt første år, slik du gjor med Dennis? 🙂 hva er typiske ting du tar med i bøkene?
  Og lager du flere bøker enn første året?

 2. Så fint bilde, og herlig video av Oliver på snap! Gleder meg til å se hvor langt dere er komt 😊
  Skal du lage foto bok fra Første året til Oliver, slik du gjor med Dennis? Og kan du fortelle litt om ting du tar med i boka? Datoer, tenner osv… Vil lage selv men vet ikke helt hva som er gøy å ta med?
  Og, lager du flere fotobøker enn første året? Hvilken?

 3. Hanne: Så morsomt at du spør, for jeg begynte faktisk på Oliver sin bok her en dagen! Begge guttene får hver sin bok fra det aller første året. I tillegg får de hver sin barnehagebok – det er i alle fall planen. Der har jeg samlet alle bilder vi har fått tilsendt fra barnehagen, samt ting og tegninger de har laget i barnehagen. Jeg lager også alltid ei fotobok etter hver ferietur vi har vært på! Nå gav du med en idé på å lage et eget innlegg om nettopp dette der jeg kan vise litt fra de ulike bøkene, samt ramse opp hva jeg tar med. Så det skal jeg får gjort ganske snart! <3 Tusen takk for spørsmålet ditt.

 4. Takk for svar, glede meg til å lese innlegget om fotobøkene 😊
  Så spennende med bøker fra barnehagen, blir dette fra alle årene i en bok? Og tar du bilder av ting de lager/tegner og legger dette med i boken?
  Vil gjerne ta vare på tingene, men syns det virker så en god ide å lage fotobok fra barnehage årene… Kjekt for ungene å bla i senere i tid også 🙂 Er du begynt på Dennis sin bok?
  Kjekt å lese bloggen <3

Legg igjen en kommentar