DETTE LURER DERE PÅ – JEG SVARER PÅ ALT!

Hva er leggerutinene til Dennis og Oliver?

De legger seg begge en plass mellom kl. 18.30 og 19.00, Dennis først og Oliver etterpå. Tidligere var det motsatt, men jeg pleier å legge den som er enklest først, slik at jeg kan fokusere all tid på den som krever litt mer til slutt.

Etter kveldsmat og barne tv går vi inn på badet. Der får begge ny bleie, og blir smurt med krem på hele kroppen ettersom de begge har atopisk eksem. På med pysjamasene. Tannpuss og fluor for Dennis, og så fortsetter vi rutinene inne på rommet til Dennis. Der ligger de sammen i sengen hans mens vi prater litt om dagen som har vært, ber aftenbønn og så synger trollmor. Dennis legger seg så til å sove selv, mens jeg går inn på soverommet vårt og ammer Oliver. Deretter ligger jeg ved siden av han til han også sovner, før jeg sniker meg ut i stuen igjen.

Er barna aldri/sjelden hos familie til Christopher ? Virker som de bare er med din familie.

Nei, vi har ikke like mye kontakt med hans familie.

Hvilken utdanning har du?:)

Jeg har kun fullført videregående på Haugesund Toppidrettsgymnas. Så spesiell studiekompetanse med diverse realfag.

Syns du der er kleint å vlogge?

Kommer litt an på settingen, men vanligvis ikke. I alle fall ikke i forhold til tidligere. Men om det sitter mange mennesker rundt meg føler jeg meg litt dum når jeg drar opp et kamera for å prate til det. Å filme rundt meg har jeg derimot ingen problemer med.

Hva er du utdannet, elle jobber som?

Jeg har ingen spesiell utdannelse, annet enn å ha fullført videregående, og derfor har vitnemål med spesiell studiekompetanse, som nevnt over. Men har jobbet med litt av verdt i senere tid. Blant annet postbud, rengjører, i hjemmetjenesten, dekkmontør og i barnehage. Neste jeg prøver meg som blir faktisk sveiser! Men mer om det litt lenger nede i innlegget.

Hvorfor har dere ikke gulvlister rundt i huset? Feks barnas rom osv:)

Vi er enda i tenkeboksen om vi skal gå for gulvlister eller ei, men foreløbig har vi landet på at vi liker listefritt best, og har derfor bare lagt en stripe med blank silikon nede der gulv møter vegg.

Virker nattlampen?😊😊

Det gjør den! Vi har den på nattmodus mellom klokken 18.45-06.45, og det er sjeldent Dennis kommer ut fra rommet sitt i det tidsrommet nå. I forhold til tidligere da han alltid sto opp et sted mellom klokken 4.30 og 6.00.

Når du blogger eller legger ut ting, hvorfor legger du ut at alt er så fint å flott med «nyfødt» i hus ? Dere må vell hatt episoder me tenner, grining osv.. ?

Føler ikke jeg pleier å pynte på sannheten i det hele tatt i sosiale medier, men mulig det har sett veldig fint ut utenfra likevel. Grunnen er rett og slett fordi vi har vært ekstremt heldige med Oliver. Han må være verdens enkleste baby, og gjør nesten ingenting annet enn å smile, sove og spise. Det kan snu når som helst, så vi nyter hvert sekund, men slik har det altså vært i snart åtte måneder!

Ekstremt ulik storebroren når han var baby, med andre ord! Ettersom han var veldig krevende, hadde kolikk og var en del syk, stakkar. Derfor er vi også veldig takknemlig for at de kom i den rekkefølgen de gjorde. Vi forventet det verste når Oliver enda lå i magen min, men det har virkelig gått over all forventning. Tenner har han ikke fått enda, forresten!

Når du er ferdig i permisjon, skal du ikke ut i jobb igjen?

Jo, det skal jeg! Starter på et kurs for å ta sveisesertifikat i august. Dette varer i syv måneder, og etter det skal jeg faktisk jobbe som sveiser!

Trener du fortsatt?

Prøver å holde hjulene litt i gang, men må innrømme at det ikke har vært stort nok fokus på trening de siste månedene når vi har holdt på med oppussingen! Straks tilbake igjen, jeg lover.

Tips til enkel frokost til meg som aldri verken har tid eller ork til å lage frokost som tar lang tid?

Spiser du lavkarbo? I så fall er fettkaffe en genial frokost til alle som strever med både tid og matlyst på morgenen. Ellers kan det kanskje være et triks å lage deg noe enkelt kvelden før som du setter i kjøleskapet over natten? En næringsrik smoothie? Chiapudding? Eller hva med frokostpannekaker?

Har du opplevd at fremgangen på trening stagnerer til tross for at du er strukturert på kosthold?

Tja, jeg føler fremgang på trening på mange måter kan sammenlignes med vektnedgang. Det går fort i perioder før det stopper litt opp og så fortsetter igjen. Forestill deg en trapp – selv om det går oppover står det stille på hvert trappetrinn før man plutselig gjør et hopp opp til neste trinn.

Ellers må du også huske å få nok hvile og tid til å restaurere mellom øktene. Stress motvirker treningsfremgang! Og husk å variere både treningsform, øvelser og oppsett for optimal fremgang.

Lurer du på noe mer til neste spørsmålsinnlegg?

Legg igjen en kommentar