DETTE HAR VI GJORT I GANGEN SÅ LANGT!

NOEN SOM ER KLAR FOR EN LITEN OPPDATERING??

Dette må være den kjekkeste biten, å faktisk sammenligne bilder! Det er da man ser hvor mye vi faktisk har gjort, og det gir en enorm motivasjon nå når ting begynner å gå litt tregere og vi begynner å bli ganske slitne og leie. Så nå vil jeg gjerne vise dere ytter- og innergangen vår – som tidligere var to ulike rom. Dessverre fant jeg ikke de aller første FØR-bildene nå, men jeg tok noen ganske nakne underveis-bilder der vi hadde revet mesteparten. Gulvet var borte, brystning, lister, og gangen var rett og slett et blankt lerret.

FØR

UNDERVEIS

Ganske stor forskjell allerede?? Men enda har vi en del igjen i dette rommet. Alle kanter skal fuges, samme rundt dørene. Taket skal dekkes av nydelige eike-spiler. I tillegg skal vi male MASSE og få opp en del oppbevaringsmuligheter og knagger på veggene. Lampene skal også skiftes ut.

På snakk om lampe gikk faktisk lyspæren i den tidligere yttergangen akkurat i det jeg skulle knipse disse bildene, så den delen av rommet ble litt mørkere. Typisk!

FØR

UNDERVEIS

Skikkelig moro om dere legger igjen en tilbakemelding! Det gir også MASSE motivasjon for vår del 😊

FØR

UNDERVEIS

Gleder meg til å vise dere det helt ferdige resultatet når vi en dag, om (forhåpentligvis) ikke så lenge sier oss fornøyd!

En kommentar om “DETTE HAR VI GJORT I GANGEN SÅ LANGT!”

Legg igjen en kommentar