Date’n vår gikk IKKE som planlagt!


Den 3. januar fylte faktisk min samboer, Christopher, år, og for å feire dagen dro vi på Egon hele gjengen i går kveld. Der nøt vi god mat i godt selskap før mamma tok Dennis med seg hjem mot slutten av kvelden. Planen var nemlig at Christopher og jeg skulle fortsette date´n på Sheiken her i Haugesund. Der skulle vi spille biljard, mens minstemann sov i vognen sin. En skikkelig etterlengtet kjærestekveld.

Derfor kan dere tro vi ble skuffet da vi parkerte utenfor og så at det var stappfullt med mennesker som spilte både bowling og biljard. Christopher gikk inn for å dobbeltsjekke, men som vi fryktet var det helt fullt. Vi satte oss i bilen igjen, hvor Oliver allerede hadde sovnet, kjørte en liten tur før vi kom tilbake igjen en halvtime etter. Fremdeles ingen ledige biljardbord.

Så da bestemte vi oss for å bare dra hjem i stedet. Og selv om date’n ikke gikk helt etter planen koste vi oss veldig med å skru kjøkkenskuffer på stuegulvet mens serien vår rullet over tv-skjermen og levende lys blafret på bordet.

Alt i alt en vellykket bursdagsfeiring. Christopher er stor fornøyd og det er det viktigste! Nå er ungene hjemme igjen, begge sover så fint på hvert sitt rom, og vi har planer om å gjenta gårsdagens kveldsaktivitet i dag også. Nå gjenstår det kun seks skuffer før vi er helt ferdige!

Legg igjen en kommentar