BARNEROMMET TIL (SNART) 3 ÅRINGEN!

I dag startet jeg dagen med å rydde barnerommet til eldstemann i hus! Vi gikk sammen gjennom lekene hans og sorterte bort det som var ødelagt, som han ikke lekte noe særlig med eller som kunne gis videre til lillebror. Deretter gikk jeg gjennom klesskapet hans og sorterte ut alt som var for lite. Rommet ble så ryddet, luftet og vasket. Jeg skiftet på sengen og hang både dyner, tepper og reinskinnet ut. Alt i alt tok vel hele jobben et par timer!

Jeg fikk også klistret på noen merker på lekekassene som jeg har utsatt alt for lenge. Helt genialt for å hjelpe Dennis til å lettere kunne rydde (med system) selv også. I stedet for å bare kaste lekene oppi de ulike korgene kan han nå sortere bilene for seg, togbanen i den andre, duplo og dyr.

Så når det først var ryddig bestemte jeg meg for å benytte anledningen til å knipse bilder å dele med dere. Barnerom, eller interiør generelt er jo alltid en hit her inne! Om du lurer på hvor noe er fra er det bare til å spør i kommentarfeltet. Før jeg avslutter vil jeg likevel få nevne at malingen på veggen er dusty peach og smoked oak – siden jeg alltid får spørsmål om det når jeg deler bilde av dette barnerommet.

Fortell meg gjerne hva du synes!

2 kommentarer om “BARNEROMMET TIL (SNART) 3 ÅRINGEN!”

Legg igjen en kommentar