NÅR 3 ÅRINGEN VIL HA PAW PATROL BURSDAG, MEN MAMMA IKKE ER ENIG…

Vi er godt i gang med det nye året, og barnebursdagene nærmer seg med stormskritt. Er det noe jeg er glad i så er det å planlegge – alt fra reiser, interiør og fester. Spesielt barnebursdager! Det må være noe av det jeg koser meg aller mest med, og jeg kan sitte å skrolle på internett etter inspirasjon i timevis. Jeg starter alltid med å finne ut av hvilket tema jeg ønsker å ha, slik at det blir gjennomført og at dekorasjonene passer sammen. Nå som Dennis begynner å bli stor ønsker han også å være med på å bestemme nettopp tema!

I år blir det derfor Paw Patrol som er tema for 3 årsdagen. Jeg må innrømme at jeg hadde håpet på et safaritema eller lignende med masse grønt og innslag av søte dyr ettersom vi nå går for en grønn, bohemsk, minimalistisk, retro men samtidig moderne stue. MEN når snart 3 åringen heller vil ha paw patrol tema med rødt, blått og gult SAMMEN MED grønne vegger, så får vi vel gå for det 🙃

Så nå har jeg gått inn i tenkeboksen for hvordan jeg kan få dette til å fungere uten at det blir total kræsj! Jeg har muligens kommet frem til en plan, men det gjenstår enda MYE planlegging før jeg er sikker på at dette blir bra og akkurat slik både Dennis og jeg ser for oss. Nå er det klart at det viktigste er at Dennis koser seg og liker dekorasjonene, men jeg må innrømme at det er viktig for meg at alt henger sammen og ser greit ut også!

Blir spennende å se hvordan det hele blir til slutt – nå er det litt under to måneder igjen!

Legg igjen en kommentar