Slik ligger vi an: det verste stadiet!

Dere som ikke følger meg på snapchat (og ikke abonnerer på papirutgaven til Haugesund Avis) har kanskje ikke fått med dere at jeg var med i fredagsutgaven i forrige uke? Derfor vil jeg gjerne dele det her, bare for moros skyld. Det er jo alltid gøy å se tilbake på!

Når jeg ser dette bildet av den julepynta stua mi fra i fjor må jeg innrømme at det stikker litt i hjertet. For i det jeg løfter blikket fra macen min er det grove sponplater på gulvet, gammel halvveis avrevet tapet på veggene og en hel vindusvegg uten lister som møter meg. Synet av alt rotet som er skuet sammen i ett hjørne i spisestuen for at stuen skal være mulig å jobbe i får meg til å sukke litt.

Dette stadiet i oppussingen er egentlig det verste. Vi har revet bort så mye at det absolutt ikke er koselig å være hjemme, men har samtidig så mye igjen at man ikke skimter lyset i enden av tunnelen helt enda. Men vi nærmer oss! Og jeg er stolt over at vi holder motet oppe, og bruker hvert eneste ledige sekund på å pusse opp i stedet for å sette oss ned i sofaen og se på serie. Kroppene er slitne, skuldrene verker, Christopher har faktisk vannblemmer i hendene etter å ha skrapt bort gammel lim fra gulvplatene og alt vi ønsker er å bli ferdig – da hadde den enkle løsningen vært å legge seg tilbake i sofaen og utsette til i morgen. Men det har vi altså ikke gjort! Ikke én eneste dag. Nå er det bare tre dager igjen til kjøkkenet kommer, og dagene starter derfor ekstra tidlig og avsluttes altfor sent! Men når vi endelig er i mål skal vi helt klart ha en lang og god pustepause før vi begir oss ut på neste prosjekt!

Følg gjerne hele prosessen på snapchat @linnthereseee – vi har kommet litt lenger etter at jeg tok disse bildene for et par dager siden!

En kommentar om “Slik ligger vi an: det verste stadiet!”

Legg igjen en kommentar