Slettet jeg bloggen min?

«Har du slettet bloggen din?«, «Neei, hva skjer? Har du lagt ned bloggen?«

Meldingene har hamret inn, og jeg har svart dere alle. Tror jeg i alle fall..? Men kanskje det er noen som ikke fikk med seg hvorfor bloggen var nede i flere dager? Svaret er så enkelt at jeg har utsatt å oppdatere, plutselig gikk det i glemmeboken og så var det for sent. Ettersom det fulgte flere helligdager tok det litt tid før jeg fikk svar på mail og fikk bloggen opp å gå igjen. Men nå er den altså tilbake, og kanskje enda bedre – etter nyttår er jeg også tilbake her inne. På fulltid!

Den mest intensive fasen av oppussingen er over, og nå gleder jeg meg til å få inspirasjon til å dele igjen. Huset begynner å ta form – spesielt kjøkkenet. Det skal jeg vise dere i morgen. Snaaart helt ferdig, og målet er å kunne invitere gjester til nyttårsaften!

I kveld og i løpet av de neste dagene skal jeg dele en god del med dere. Bilder, opplevelser og hendelser fra de siste ukene som jeg ikke har rukket å få ut før nå. Ikke minst skal jeg fortelle dere om julaften vår – en fantastisk dag! Muligens årets beste.

Legg igjen en kommentar