Se hvem som har flyttet inn!

I år som i fjor, og året før der, har rampenissen flyttet inn til oss. Selv om vi har hatt han på besøk fra 1.-24. desember to år tidligere også, føler jeg det først er i år det skjer på ekte. Dennis har ikke vært gammel nok til å forstå konseptet tidligere, men i år derimot! Da denne rampenissen plutselig satt på toppen av et lite juletre med en konvolutt under armen, og det var dukket opp en liten dør i veggen, med postkasse ved siden av og hvitt stakittgjerde rundt, var det en liten gutt som ble veldig nysgjerrig.

Sammen leste vi brevet, som var fra selveste julenissen. Der forklarte han at han hadde altfor mye å gjøre nå frem til julaften at han ikke hadde tid til å passe på rampenissen samtidig. Julenissen lurte derfor på om rampete Alvin kunne bo hos oss helt til julaften. Han er en dukke på dagen, men på natten våkner han til liv og gjør masse tullete og morsomme ting. Han kan også komme med gaver og gøyale familieaktiviteter inni mellom.

Jeg laget en vri jeg liker litt bedre enn den vanlige «rampenissen flytter inn for å passe på at du er snill, og rapporterer tilbake til julenissen» varianten. Dennis syntes dette var veldig spennende, og øynene glitret i det vi pratet om denne rampenissen som skulle bo hos oss. Jeg la ut en god del av samtalen vår på snapchat om du vil se – @linnthereseee. Blant annet trodde Dennis at rampenissen kom til å banke på døren hans i natt, og så kom løven til Dennis for å bite rampenissen i fingeren. Hm! Kreativt og fantasifullt forslag – men morgendagen får vise hva han egentlig gjør i natt.

Legg igjen en kommentar