SE HVA DEN TULLETE RAMPENISSEN GJORDE!

2. DESEMBER

Dere kan tro det var en liten gutt som lo godt i det han kom inn på soverommet vårt tidlig på morgenen og fant rampenissen i sengen ved siden av pappaen sin. Han holdt på en stor tusj, og i ansiktet til pappa var det tegnet en fin snurrebart. Latteren rullet og Dennis trippet rundt for å prøve og holde balansen. Han syntes det var SÅ morsomt! Vi fikk også høre at han hadde pratet om denne rampenissen som hadde tegnet på pappa hele dagen i barnehagen. Med andre ord traff den skikkelig godt!

3. DESEMBER

Det er ikke alltid rampenissen vår tuller om natten. Av og til skjer det nemlig mens Dennis er i barnehagen i stedet. Noe som var tilfelle i går. Da han kom hjem fra barnehagen, trøtt og sliten og ville slappe av noen minutter med barne tv før middag ble han nesten litt irritert. For hvem tror du ikke hadde plassert seg godt til rette i stolen hans? Jo, det var rampenissen! Han hadde til og med lånt ei skål fra Dennis som han hadde noen julekaker oppi.

Jeg filmet reaksjonen til Dennis i det han kom inn i stuen, og har fått så mange kommentarer på hvor søtt han reagerte. Han gikk bort til stolen sin. Sukket høyt «åårh!», kikket oppgitt på rampenissen, bar han ut av stolen og satte han på gulvet ved siden. Deretter hoppet Dennis opp i stolen sin og stjal skålen med julekaker tilbake igjen.

Noen andre som har tullete rampenisser hjemme hos seg i denne førjulstiden? Her får dere forresten en sniktitt på det nye gulvet vårt!

Legg igjen en kommentar