Den aller første hårklippen!

Tenk at du skulle bli nesten tre år før du fikk din aller første hårklipp! Til og med da syntes mamma det var et vanskelig steg å ta, og måtte bli pushet til å ta beslutningen av pappaen din. Det var hardt å gi slipp på de røde, fine babykrøllene dine, men når vi så resultatet etter at frisøren hadde gjort jobben sin angret vi for at vi ikke hadde gått før. FOR en stor gutt vi plutselig fikk! Og det fine håret som jeg var helt sikker på at ikke kunne bli finere, ble jo nettopp det! Det fikk en frisyre, og det kledde ansiktet ditt skikkelig godt, lille venn.

Fine, fine Dennis!

23. desember 2019

Selve frisørbesøket var en smule utfordrende, men med et trygt fang å sitte på, en tålmodig frisør og en god del avleding og distrahering fikk hun det til til slutt. Og det hele ble til og med belønnet med en slikkepinne!

Hva synes du om forandringen og den nye sveisen?

Legg igjen en kommentar