Barna fortjener bedre!

Det føles så surrealistisk at julaften bare er 11 dager unna! Her har vi verken kjøkken eller maling på veggene. Noe julepynt har vi i alle fall ikke. Vel, om vi ser bort i fra pepperkakehuset til Dennis, kjegletreet og snømannen han har laget, som står på toppen av alle kjøkkeneskene.

Ikke bare er det mangel på julepynt og julestemning, men jeg kjenner også veldig på dårlig samvittighet. Ovenfor ungene, men da spesielt Dennis, som faktisk forstår hvilken tid vi er inne i. Dennis som prater om nissen nesten hver dag, ler av rampenissens mange påfunn og åpner pakkekalender hver morgen. Han går på jakt etter nissespor i barnehagen og lager pynt til juletreet de har stående på avdelingen. Men hjemme i sin egen stue er det ikke annet enn rot, esker og halvferdige vegger.

Julen er barnas høytid! De skal være i fokus, og de fortjener så absolutt å bo i en nydelig pyntet julestue med juletre og nisser. Et koselig julehjem, ikke et halvferdig oppussingsprosjekt. Men nettopp av denne grunn har jeg satt meg som mål å bli ferdig til julaften! Og da skal selvsagt juletre og all pynt komme opp fra kjelleren samme dag som vi er ferdig!

Om det lar seg gjøre er det bare tiden som vil vise, men jeg håper så inderlig! Og Christopher og jeg bruker hvert eneste ledige sekund til å komme litt videre i denne uendelig lange prosessen. I går fikk jeg grunnet og sparklet de to største kjøkkenveggene etter at ungene var lagt, og i dag fikk Christopher skrudd ned takvifte og gjort klar for enda litt mer maling. Om jeg er heldig og ungene legger seg like fint i kveld får jeg kanskje opp første strøk med grønnfargen vi skal ha på veggene om bare noen timer!

Legger ved bildene jeg tok av barna for en måneds tid siden! De ble brukt til julekort – som vi i alle fall har fått levert ut!

En kommentar om “Barna fortjener bedre!”

  1. Åh, du er ikke alene! Vi har holdt på hele desember med kjøkken selv. Nå begynner ting å falle litt på plass. Underskap er på plass, skal få benkeplaten festet i kveld. Her har vi revet hele kjøkkenet slik som der, sittet også med dårlig samvittighet da tutta på 1,5 og jeg hadde så mange planer! ALL BAKING kan vi bare glemme…..😭 Ingen pepperkaker, kakemenn eller lussekatter….

    I verste fall får vi snike oss til litt baking i januar, dra ut desember bittelitt! ❤️😅
    Den lille trøsten jeg har er at ting blir bedre, og at vi skal ta igjen en masse kos! ❤️

Legg igjen en kommentar