VI HAR KJØPT NYTT KJØKKEN!

Vil dere vite hvorfor det er så få innlegg for tiden? Hvorfor det er lite oppdateringer på snapchat? Og instagram? Vel, det er rett og slett fordi vi står på hodet og jobber rumpa av oss ved hvert eneste frie øyeblikk. Nei, ikke bokstavelig talt altså – men vi holder på å puss opp. Sånn skikkelig. ALT skal byttes! Nå er vi nesten helt ferdig med inngangspartiet – som tidligere besto av en liten yttergang og en smal innergang. Nå er det blitt ett stort rom, men helt nye veggplater på alle veggene. Det er blitt listefritt! Gulvet er borte og straks legger vi nytt gulv også. Totalrenovering med andre ord.

I dag begynte vi såvidt på stuen. Og så skal vi jobbe oss videre inn mot kjøkken – hvor vi skal rive ALT! Hele det gamle kjøkkenet skal bort. Vi skal fjerne døra inn til kjøkkenet og kun ha en slags åpen-stue-løsning. Gulvet skal bort og erstattes med et nytt her også, og den 5. desember skjer det store!

Da kommer det nye kjøkkenet!!! Dette falleferdige kjøkkenet er vi så lei av, og endelig skal det bort. Derfor står det en del oppussingsgreier og sekker her nå. Etter at jeg knipset disse bildene har vi demontert karm og tatt vekk dør, for så å sette inn nye stendere, fyll med isolasjon og plate på begge sider!

Jeg gleder meg sånn til å vise dere det ferdige resultatet, men frem til da kommer det nok til å fortsette å være litt stille her inne. Jeg oppdaterer inni mellom når Christopher er på jobb og jeg har litt tid til overs, men ellers er det huset som blir prioritert disse neste ukene. Vi jobber om kapp med tiden, for om to uker kommer det nye kjøkkenet vårt, og innen den tid må vi få opp plater på alle veggene i stuen også. Alle dører og vinduer skal bli listefrie og vi skal rive hele det gamle gulvet, og legge det nye! I tillegg til at Christopher skal på jobb og vi skal ta oss av barna så klart 😅 Hektisk! Men jeg elsker det også! Under kan dere se tegninger av det nye kjøkkenet vårt. Fortell meg gjerne hva du synes!

VEGG 1

VEGG 2

VEGG 3

Så, nå er jeg spent! Tror du dette kommer til å bli bra?

2 kommentarer om “VI HAR KJØPT NYTT KJØKKEN!”

  1. Blir nok kjempebra, men jeg savner for oppdatering for nov! Fødte jente selv i aug, som gjør dette ekstra interessant da jeg og går ned og inn om dagen 🙂

Legg igjen en kommentar