FØDSELEN MIN SKAL SENDES PÅ TV 2!!!

Herregud, i dag fikk jeg tidenes kuleste mail! Fra TV2! Noe så gøy. I det jeg så hvem avsenderen var tenkte jeg umiddelbart at dette var noe humbug og tvilte et lite sekund på om jeg skulle gidde å åpne mailen. Men det er jeg jammen glad for at jeg gjorde – for da jeg leste nedover forsto jeg fort at dette var reelt, og ikke en av mange spam-mailer som stadig finner veien til innboksen.

Jeg får ikke si så mye om sammenhengen, når det skjer eller hvilket program det gjelder enda, men det jeg kan si er at fødselsvideoen jeg publiserte bare et par dager etter at Oliver ble født skal sendes på TV 2! Herregud så rart. Hele Norge skal se meg føde 🙈 Har du ikke sett videoen enda kan du se den under her om du ønsker.
…eller på TV 2 om en liten stund 😅

Jeg kommer selvfølgelig til å fortelle mer så snart jeg får tillatelse til det!

3 kommentarer om “FØDSELEN MIN SKAL SENDES PÅ TV 2!!!”

  1. Wow så kult👏👏 Det blir spennede ❤️ Jeg har sett videoen og gråt som bare det🙈

  2. Noe så nydelig <3 selv om du hadde smerter, var dette så fint å se. Tusen takk for at du lar oss se det.
    Jeg er yngre enn deg og i en helt annen situasjon, men jeg gråt. Det blir gøy å se dette på TV. Stå på, flinke deg.

Legg igjen en kommentar