Årets farsdagsfeiring!

Nå begynner høytider, feiringer og spesielle dager virkelig å bli gøy ettersom Dennis forstår så mye mer, og faktisk skjønner hva som foregår. På søndag sto vi derfor opp klokken seks som alltid – kun Dennis og jeg. Vi snek oss ut av soverommet og lot Oliver sove videre sammen med pappaen sin. Jeg forklarte Dennis at i dag skulle vi feire pappa. Han skulle få gave, en god frokost og masse klemmer. Nesten som om han har bursdag, sa jeg. Jeg spurte så Dennis om han kanskje ville lage et kort til pappaen sin, og det ville han veldig gjerne.

Jeg brettet derfor et ark i to, skrev på det, og så fant vi frem fargeblyanter og klistremerker slik at Dennis kunne pynte. I mens han gjorde det ordnet jeg til frokosten.

Når alt var dekket ferdig, kortet var både fargelagt og fullt av klistremerker, pakken var lagt frem og lyset tent sa vi oss fornøyde. Dennis og jeg snek oss tilbake på soverommet og så vekket han pappaen sin med en goood kos!

Etter en liten stund flyttet vi oss inn i stuen igjen hvor vi overrasket husets pappa med en deilig frokost OG gave! Inni var det ei myk pysjbukse – noe som absolutt var på tide ettersom den gamle pysjbuksen hans er blitt så utvasket og stiv at den nesten står selv! Vi hadde også pakket inn et par boksere og tidenes kuleste sokker. Med ungenes ansikt på 😅

En veldig fin start på årets farsdag, og ettersom Christopher hadde jobbdag var det ekstra gøy at vi fikk feiret skikkelig med en god frokost.

Jeg vil også benytte anledningen til å gratulere min kjære pappa med dagen som var – spesielt siden han faktisk hadde bursdag på farsdagen også!

♥︎ ♥︎ ♥︎

2 kommentarer om “Årets farsdagsfeiring!”

Legg igjen en kommentar