For noen dager siden cravet jeg chicken nuggets! Det ble så ille at jeg ble nødt til å prøve meg frem på kjøkkenet igjen. Trylle frem noen hjemmelagde nuggets. I stedet for kylling brukte jeg svin – men du kan helt klarte følge akkurat samme oppskrift med kyllingstrimler i stedet om du heller vil det. Resultatet ble fantastisk godt!
Du trenger:
1/2 pose bacongull
400 gram strimlet svin
2 egg
smør til steking
Slik gjør du:
Start med å kjøre bacongullet i blenderen til det er blitt små smuler.
Pisk så eggene lett sammen i ei skål. Ha bacongullet over i en annen skål.
Dypp så en og en av svinestrimlene først i egg og så i bacongull før du steker på middels varme i stekepanna. Snu når overflaten er blitt gyllen og gjenta prosessen med alt kjøttet. Det er litt tidskrevende, men blir til gjengjeld VELDIG godt når det er ferdig!
Server gjerne med en hvitløksdip og salat til!