Brødrene er på halloween-date!

Slik så det ut en kveld rett før helgen. Guttene koste seg med en skummel halloween-date før leggetid. Det var selvsagt bare Dennis som spiste, enn så lenge, men Oliver koste seg veldig han også. Han elsker å følge med på Dennis, smiler ofte til han og er veldig fascinert over storebroren sin. Ettersom det bare er en måned igjen til Oliver også skal få ta del i måltidene her i huset tenkte jeg det var greit å starte overgangen litt enkelt og vende dem til tanken ved å dekke på til lillebror også.

Silikonmattene er geniale og kommer nok til å spare oss for mye gris og søl ettersom de sitter fast i bordet og skålen eller fatet kan skrus fast oppå matten igjen. På den måten unngår vi at minstemann (og eldste forøvrig) kaster tallerkenen rett i gulvet under måltidet. Både drikkekoppene deres, silikonmatte, skål, fat og tilhørende lokk til begge deler kan du kjøpe på twistshake.com.

RABATTKODE
Bruk koden LINNTHERESEDAGSLAND i nettbutikken HER for å få 20 % rabatt på alle produkter.

I dag vurderer vi å ta ungene med oss på et skikkelig koselig halloween-arrangement her i byen! I så fall tar jeg med kamera og foreviger øyeblikket. Vi er enda litt usikre på om guttene kanskje er litt små, og ettersom inngangsbilletten til denne halloweenfesten er forholdsvis høy kan det hende vi venter ett år og to, men det får jeg prate med min kjære om når han våkner. Vi sover nemlig på skift denne formiddagen ettersom Dennis ikke forsto hvorfor i all verden vi skulle stille klokken, og dermed bestemte seg for å starte dagen kl. 03.30 i dag tidlig! *kremt* ..natt.

Et lite tips helt på tampen: ha oppskåret frukt i drikkekoppen så blir det med ett mye mer spennende å drikke vann.

En kommentar om “Brødrene er på halloween-date!”

Legg igjen en kommentar